1990

1. Y

1990 Model 3 Kp Pajero Hakkında Yardım

Arkadaşlar merhaba 1990 mpdel 3 kp Pajero almaya karar verdim pro arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak isterim. Araç malum 2.6 lpg li yakıt tüketimi nedir 4x4 aktarım sistemi nedir kullanan varsa memnuniyetini yada şikayetini yazarsa çok sevinirim daha önce konu açılmış lakin tam cevapları...

2. takoser

Takoser Otomotivden 1990 Defender

1990 model MKE çıkış faturalı yeni topladığımız bi araçtır, resimlerle yapım aşamalarını siz değerli DEFENDER sever dostlarımıza sunuyoruz. Arzu eden isteyen arkadaşlarımızda olursa eğer Araç'ımızı satabiliriz. sahibinden e falan ilan vermedik burda kendi arkadaşlarımız faydalansın...
  3. serbetcim

1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor

1990 model Range Rover Classic (3.9 L V8 - otomatik şanzuman) sahibiyim. Aracı alalı 1 ay kadar oldu. Atiker klasik lpg takılı (sıralı sistem değil) araba kalkışta çok ağır hızlanıyor. her türlü yolda asfalt arazi yokuş yaklaşık 1900 rpm'e kadar çıktıktan sonra (yaklaşık 40 km hıza)...
  4. FREE LANDER SALİH

1990 blazer K-5 yardım

merhabalar, aşağıdaki k5 hakkında bilgisi olan varmıdır? birde yanlış bilmiyorsam 1988 - 1991 yıllarında 350 değilde 400 motormu kullanılmıştır? eğer öyle ise bu motorlar arasında ne gibi farklar( mesela yakıt tüketimi) vardır? enson olarak bu araçları kullanan arkadaşların yakıt tüketimlerini...
  5. balkan

İlk Aracım 1990 Suzuki Vitara (Tek Kapı)

selam arkadaşlar buda benim ilk 4x4 aracım vitara 1990 3 k. ama ben maddi imkansızlıklar ve vaktim olmadığı için sizin gibi mükemmel bir arazi makinesi haline getiremedim aracımı ama sizin araçlar gibi bir aracım olması için neler vermezdim inanınki ama olsun ilk 4x4 üm olduğu için bu haliyle...

6. E

1990 Range Rover Vogue

Merhabalar, Geçtiğimiz hafta 1990 model bir RangeRover Vogue aldım.. İçerisindeki ön panel ve bir kaç plastik aksam 20 seneden nasibini almış durumda. On panel, yan kapı içleri,kadran gibi kısımların ikinci ellerini bulabileceğim bir yer bileniniz varsa çok makbule geçer. İnternette araştırdım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri