1996

1. F

Grand Cherokee 5.2 Şanzıman 1996

Merhabalar aracımı dün aldım 96 model 5.2 grand cherokee alırken aracın ısınmadan geri vitese geçmediğini söylediler biz gittik baktık rahat bir şekilde giriyordu dün de ilk günün heyecanı ile bütün gün kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım ama bu gün çalıştırdım geri vitese geçmiyor şanzıman yağı...

2. ugura09

L200 Klasik Seri Nasıldır

herkese merhaba daha önce buna benzer konu açıldıysa silinmesini arz ederim aracım 94 model l200 4x2 double cabin biraz araştırmama göre 93-96 modelleri arası üretilen seri arka yolcu camları 97 - 99 üretilenlerden uzun ve uzunlugu 4.84mm ön koltuğu bütün ayrı değil bu araç hakkında iyi yada...
  3. yavuzuyan

Distribütör Kapağı. 5,7l V8 Gm-gmc Tahoe-suburban-cadıllac

DISTRIBUTOR CAB FOR 5.7L V8 ENGINE DİSTRİBÜTÖR KAPAĞI GM - GMC ÜRETİMİ 5,7L V8 MOTORLAR İÇİNDİR. TAHOE-SUBURBAN-YUKON-ESCALADE-SILVERADO-EXPRESS-SIERRA VE V8 OLAN GM-GMC'NİN 1996 - 2002 YILLARI ARASI ÜRTETİMİ OLAN1996 - 2002 YILLARI ARASI ARAÇLARA UYGUNDUR. ARACIMDAN ÇIKMIŞTIR, SAĞLAMDIR...
  4. yavuzuyan

Tahoe - Suburban - Yukon - Escalade Ateşleme Bobini

IGNITION COIL - ATEŞLEME BOBİNİ GM GRUBUNA AİT 1996 – 2002 ARASI CHEVROLET TAHOE - SUBURBAN CADILLAC - ESCALADE GMC - YUKON - SUBURBAN ARAÇLAR İÇİN UYGUNDUR. HİÇ BİR ARIZASI YOKTUR. ( TAK - ÇALIŞTIR ) KENDİ ARACIMDAN ÇIKMIŞTIR. TAHOE'NUN ORİJİNAL GM PARÇASIDIR. TÜRKİYE'NİN HER İLİNE...
  5. D

1996 Suzuki Vitara 5 Kapı Otomatik 2000 Dizel

Merhabalar uzun zamandan beri forumun okuyucusu olarak devam ettikten sonra bende aranıza katılmak istedim 1 haftadır off road gezılerı ıcın uygun bı araba arıyordum sıan 1996 SUZUKI VITARA 2000 DIZEL OTOMATIK 5 KAPI bı araba buldum anlastım fıyatta sayılır fakat hıc bı bılgım yok ıyımıdır...

6. BOBO

Satılık Land Rover Dıscovery 300 Tdı Es 1996

Sevgili Gezenbilir dostlarım; Bu sitedeki Abilerimin ve dostlarımın dolaylı dolaysız etkileri sonucu 3 sene önce satın aldığım aracımı satıyorum. Sebebim ise model yükseltmek. Geçen 3 sene boyunca büyük hiçbir sıkıntı yaratmadı bana ama aşağıdaki sayacağım tüm yardımcı parçaları değişti. Tabi...
  7. H

Artık Bende Hilux Cu Olsum. 1996 2.8

Arkadaşlar uzun süren araştırmalarım ve tavsiyeler neticesinde bende artık aranıza katıldım. 1996 model 330 binde beyaz renkli 2.8 dizel bir araç aldım. Sonradan hidrolik direksiyon takılmış. Motorunda yağ sızıntısı terlemesi dahi yok. 100 km de 10 litre mazot yakıyorum normal kullanım arazi...
  8. S

Satlık Niva 1996 1.7i

SELAM ARKADASLAR Aracımı 2005 model niva aldığım için satıyorum ilgilenen arkadaşlar bilginiz olsun. Aracım masrafsız ve temız durumdadır suan fotograf cekemediğim için ekleyemedim ama ekleyeceğim. 4 lastiğini 2 ay once aldım lastikler sıfırdır.Lpg takılı ve işlidir.Sigortası 16.10.2009 da...
  9. C

1996 s-10 ile 1996 4.3 v6 arasındaki farklar nelerdir ?

Merabalar benim blazer lar hakkında öğrenmek istedigim bir kac sey ver yardımcı olursanız cok sevinirim. sorum konu baslıgıyla ilgili olarak 1995 ve üstü s-10 ile 4.3 v6 arasındaki farklar nelerdir? birinin digerine üstünlügü varmı? hangisi daha casip? biri v6 iken s-10 v8 mi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

SON KONULAR

Geri