Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Uzun süredir forumu takip etmekteyim sonunda uzun zamandır istediğim aracı alacağım için aranıza katıldım. 1998 XJ 4.0 alma arifesindeyim. Daha önce bu konu farklı başlıklarda tartışılmış fakat litre bazında bu araca sahip siz değerli büyüklerimden bu aracın lpg ile yakıt tüketimi...
GENERAL MOTORS 1971 - 2000 ARASI ÜRETİMİ OLAN 1000 DEN FAZLA ARAÇ MARKA VE MODELE UYGUN YÜKSEK PERFORMANSLI YAĞ POMPASIDIR.
HİÇ KULLANILMAMIŞ, SIFIR ÜRÜNDÜR.
Sealed Power 224-4143 Engine Oil Pump High Volume
GM VE GMC'NİN ÜRETTİĞİ TAHOE - SUBURBAN - YUKON - ESCALADE -...
Merhabalar,
Tahoe aracım için fazladan getirttiğim;
1997-2002 arası GM'nin ürettiği araçların 4L60E Şanzımanlarına ait onarım kitidir.
İhtiyacı olana çok uygun fiyata veriyorum. Amerika'dan kendim getirttim.
Bu kitin aynısı ülkemizde değeri 1.600-1.800- TL. arasındadır. Gümrik vergisi dahil...
Merhaba arkadaşlar.Grand Cherokee 2001 WJ 4.7 V8 87000 km ve 1998 ZJ 5.9 V8 84000 km araçlarım için hangi motor yağı ve filtresini tavsiye edersiniz?Araçlarımda motor yağını ve motor yağı filtresini kendim değiştirmek istiyorum,elektronik araçlar oldugu icin biraz cekiniyorum,sensör hatası filan...
Merhaba,1998 model ZJ 5.9 aracımın immobilizerinın çalışmadığını farkettim, fakat aracın kumandasında bi sorun yok,kapıları kilitleyip acabiliyorum,aracın çalışmasında da herhangi bi sorun yok.Aracın ön gögüs kısmındaki immobilizer alarm lambası yanmıyor.Örnegin araç açıkken motor kaputunu...
Arkadaşlar offroad sporuna yeni başlayacagım ilandaki araç ile ilgileniyorum araç galeride 13,000 tl ye bırakıyo yorumlarınıza çok ihtiyacım var teşekür ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-ruhsat-sahibinden-1998-suzuki-samurai-orjinal-65.700-km-de-139650887/detay
Arkadaşlar merhaba;
Ben hem forumun yeni bir üyesiyim hemde hevesli bir explorer kullanıcısı. Danışmak istediğim bir konu var. Bir tanıdığım 1998 model benzinli explorer satıyor. 12.500 tl. araç 1 yıldır hicı alsam başıma çok masraf çıkarır mı?ç kullanılmamış. aküsü de 6 aydır yok. Frenler...
Merhabalar ben Tuğsan Moral;
Yaklaşık olarak 1998 yılında off-road hayatıma şuanda da halen üyesi olduğum İstanbul Off-Road kulübünde başladım. O yıllar şuanki kullanmakda olduğum aracıma tabiki sahip değildim.İlk aracım Türkiye ye yeni gelmiş olan Landrover Freelander 1.8 benzinli...