Satılık - President Lincoln Telsiz ( CB + Amatör)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhancengizk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,850
Ynt: Satılık - President Lincoln Telsiz ( CB + Amatör)

SafetyFirst' Alıntı:
Bu arada ilan sahibi arkadaşla yakın tarihte daha yakından tanışacağız.Bildiğim kadarıyla kendisi izmirde.
Resmi olmayan kaynaklar "iş akdimin italyadaki genel müdür tarafından onaylandığını" söyledi.
Bundan sonra çalışma hayatımın %50si İzmir'de geçecek ve muhtemelen evimi de oraya taşıyacağım.

O cihazı da değerini bilecek bir arkadaşa satalım.

Saygıyla

Sn.SafetyFirst,

Eğer sizde istiyorsanız umarım İzmir'e yerleşirsiniz ve mutlu olursunuz,
mutlu olacağınızı tahmin ediyorum, zira 18 yıl İstanbulda yaşadıktan sonra İzmir'e yerleşince hayatımda derin bir "Ohh Be, Dünya Varmış" nefesi aldım...

Bu arada artık telsizi alan olmazsa, size satacağım haberiniz olsun :D :D :D

73's.

Etiketler

Değerli Orhan Bey

İş akdi henüz taraflarca resmi olarak imzalanmamış olsa da ben şimdiden izmir'de ev araştırmaya başladım.
Muhtemelen 1 Eylül gibi işbaşı yapacağım ama daha öncesinden gelip gerekli ayarlamaları yapmam gerekiyor.
İlk etapta 6 aylık deneme süresi öngörülüyor. Bunun için fazla aşırıya kaçmadan bir şeyler yapmak lazım.
6 ay sonunda kesin kabul gerçekleştiğinde artık izmirde kendimize ait bir ev alma zamanı gelir.

Cihaz konusuna gelince; onu bir akşam izmirde çay içerken özel olarak konuşuruz.

73s+55s

Sn. tangoalfaikilimanovamber,

bu taraftan elimizden gelen herhangi birşey olursa lütfen çekinmeyiniz...

Görüşmek dileği ile...

İzmirden bir TA istasyonuyla diyalogda olmak güzel.
Zira geçen çarşamba ve perşembe günleri 145.625 de defalarca genel çağrı yapmama rağmen kimseden ses çıkmadı.
Sanırım misafir istasyonlara cevap verme konusunda bir sıkıntı var orada.
Yoksa iki gün boyunca kimsenin cihaz açmadığını ve frekansa çıkmadığını düşünmek daha kötü.
Umarım ki başka bir sebebi vardır. Aksi takdirde ya sadece HF de aktif olmak zorunda kalacağız; yada 2 metre yagi ile diğer illerin rölelerine ulaşmaya çalışacağız.

SafetyFirst' Alıntı:
0,01 kuruş para üstünü isterim ama ;D Hemde nakit olarak ;)

bu ancak banka havalesi yaparken yazılabilir sanırım, yani havale tutarı mesela 20,01 tl şeklinde :smiley:

yada 5 kuruş verip üstü kalsın denilebilir :D

Walla o kadarını bilmem, hesap ortada :smiley: 350,00 - 349,99 = 0.01

Bu arada işle ilgili sözleşmeyi imzaladık.Bir aksilik olmazsa bayramdan sonra izmirdeyim.
Şimdilik işe giriş evraklarıyla boğuşuyorum. ???
Daha sonra ev ayarlamak için özellikle geleceğim.
1 Eylül'e kadar bütün herşeyi halletmem lazım.

İzmirde görüşmek dileğiyle

SafetyFirst' Alıntı:
Walla o kadarını bilmem, hesap ortada :smiley: 350,00 - 349,99 = 0.01

Bu arada işle ilgili sözleşmeyi imzaladık.Bir aksilik olmazsa bayramdan sonra izmirdeyim.
Şimdilik işe giriş evraklarıyla boğuşuyorum. ???
Daha sonra ev ayarlamak için özellikle geleceğim.
1 Eylül'e kadar bütün herşeyi halletmem lazım.

İzmirde görüşmek dileğiyle

Çok sevindim.. Umarım hakkınızda hayırlı olur,
İzmirde yaşamaya başllayınca neden daha önce yerlemşmediğinize üzüleceksiniz.

Şu 0.01 kuruş meselesini de yüzyüze hallederiz o zaman :D

Görüşmek üzere...

Alıcısına hayırlı uğurlu olsun, sen de paranın hayrını gör kardeşim.
Çok ağrıttık başını. Hakkını helal et.
İzmirde görüşürüz.

Biraz Komik olacak ama...Bende Artık İzmir'i düşünmeye başladım

Nasıl olsa İstanbul'u işlerini bitirdik ..emekli de olduk ( tabii bunu birileri duymazsa iyi olur )

Şimdi sorun Nerede oturulur'u bulmak,

Ben 1972 de Bornova 57.Top Tugayı Telsiz Birliğindeydim..

ama İzmir'i kaybolmayacak kadar bilirim..

Tek sorun Çatıya anten koyacak yer bulmak , ve manzaralı olması tercih..çünkü APARTMAN Seyretmeten bıktım..

Fakat bir tek şey kaldı İstanbul'dan kafamda , İstanbul Telsiz Merkezi'nin yeni yeri...TÜM İSTANBUL ( kadıköy ,
haydarpaşa, sirkeci , eminönü , taksim, karaköy , sultanahmet, beyazıt , topkapı , bakırköy , yeşilköy , beylikdüzü ) karşınızda...

öyle bir yer bulsam izmir'de...??? hemen taşınırım...

görüşmek üzere
saygılarımla

Ali AKSOY
Haberleşme Uzmanı..

İzmir bildiğimiz üzere hilal biçiminde olması itibariyle tüm izmir'i (Urladan Aliağa'ya kadar) kapsayabilecek bir merkez bence en uygun Balçova sırtlarında bulunan Zafer bölgesi veya yine ona yakın Buca'nın doğu yamaçları olabilir.
Bende aslında ev ararken önem verdiğim kriterler; yüksek bina olması, dairenin en üst katta olması, üstünde kat olmaması, kiremit çatı yerine teras biçiminde açık olması ve simpleks görüşülebilecek mesafeleri dikkate alarak en uygun lokasyon şeklindedir.
Bayramdan sonra (1 Eylül öncesinde) ev işini halledip yerleşeceğim. Umarım sizde gelirsiniz.
Saygıyla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR