<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 87744" data-quote="rahip" data-source="post: 1499808"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1499808"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1499808">rahip' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhabalar,<br />
<br />
Bizofol, taş yünü, cam yünü, izogreen keçe ve farklı keçe türlerine kadar bir çok ısı yalıtım malzemelerinden bahsediliyor birçok farklı kaynakta.<br />
<br />
Kendi karavanını yapanlar, ısı yalıtımı için hangi malzemeleri kullandınız? Yaz-kış memnuniyetiniz nasıl? İç mekanda kullanılabilirliği (sağlık açısından), yangına karşı direnci, ısı yalıtım becerisi ve maliyeti gibi konuları dikkate alarak tecrübelerinize dayalı tavsiyelerinizi bekliyorum.<br />
<br />
Teşekkürler<br />
Emrah
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Bu konuyu zemin kaplamasi , yan kaplamalar ve tavan olarak ayirmak gerek bence. Daha once karavan yapmadım fakat yapmak ocin arastiriyorum.Taban a yapışkan li elastik kaucuklu malzeme .yanlara taş yünü. Boşlukları doldurmak daha kolay olur. Tavan a da normal keceli malzeme bence.Ama dedigim gibi tecrübem yok.</div>