celo53
SSANGYONG ACTYON SPORTS 4X4 AT.
Ynt: 07-01-2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI GEZİMİZ.
Yok abi aramadım.
Yok abi aramadım.

İnönü yaylasına 900 metre kala zincir olmadığından devam etmeyip geri döndük,geri döndüğümüz noktada kar yüksekliği 35 cm civarındaydı,yokuş aşağı muhtemelen düze ulaşana kadar giderdik,dönüşü düşünüp denemedik,birde tek araç handikapıcelo53' Alıntı:Off road gezileri bölümünde Marmara bölgesinde pazar günü yuvacık baraj üstünde inönü yaylasına gitmeye çalışan terrano var oda çıkamamış zirveye Yuvacık yakın istersen bu hafta sonuda oraya gidelim ne dersiniz.
sabri yucel' Alıntı:Arkadaslar haftasonu aytepedeydik yiyengelsin kampında. - 10 da kamp yaptık tek kelimeyle donduk çok keyifliydi ... Bf. Ler karda beklediğimden daha performansı çıktı zincire hiç gerek yok
Gerçekten çok güzel bir organizasyon olmuş ve katılımda bir hayli fazla.sabri yucel' Alıntı:Arkadaslar haftasonu aytepedeydik yiyengelsin kampında. - 10 da kamp yaptık tek kelimeyle donduk çok keyifliydi ... Bf. Ler karda beklediğimden daha performansı çıktı zincire hiç gerek yok
yns' Alıntı:sabri merhaba
resimleri gördüm,yazılanları okudum,süper geçmiş anlaşılan.
not: şnorkel işini atlamayalımmm !!!!
selam yunus ...
huma oto yanılmıyorsam getirecek mail attim kendılerine beklemedeyiz ..
bf/at kar performansı oldukça tatmin edici.Rüstem ÖNEL' Alıntı:güzel gezi olmuş arkadaşlar.paylaşım için teşekkürler.
BF/At lerin kar performansı nasıldı? bilgi verebilrmisiniz.
saygılar
Rüstem.
celo53' Alıntı:Yunus abi ne zaman çıkıyoruz yaylaya...