07-01-2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI GEZİMİZ.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celo53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,234

Etiketler
Ynt: 07-01-2012 SAKARYA HENDEK ÇİĞDEM YAYLASI GEZİMİZ.

Off road gezileri bölümünde Marmara bölgesinde pazar günü yuvacık baraj üstünde inönü yaylasına gitmeye çalışan terrano var oda çıkamamış zirveye Yuvacık yakın istersen bu hafta sonuda oraya gidelim ne dersiniz.

arkadaslar selam
bu hafta bende gelirim yuvacık tarafına gıdersenız ......
pazar uludagdaydım bf ler bekledigimden ıyı performans gosterdi karda ....

memleketimi gezmişsiniz...
hernekadar üç araç olsanızda böylesi dar ve karlı etaplara vinçsiz çıkmanızda büyük cesaret.
görseller için teşekkürler.

öncelikle güzel gezi olmuş...ağaçlarda, karda, arabalarda, ekipte güzel...
yanlız fotoğraflarda eksik var ,,mangal ve semaver görünmüyor...
fotoğraflarda zincir falanda görünmüyor...sanırım beklediğinizden daha karlı çıktı..
gerçi biliyorum demesi yapmasından kolay ama biraz daha zorlayıp tamamına erdireydiniz keşke...
bu arada bir şey sorayım..bizim araçlarda takviyeye alınca difflock varmı...

celo53' Alıntı:
Off road gezileri bölümünde Marmara bölgesinde pazar günü yuvacık baraj üstünde inönü yaylasına gitmeye çalışan terrano var oda çıkamamış zirveye Yuvacık yakın istersen bu hafta sonuda oraya gidelim ne dersiniz.
İnönü yaylasına 900 metre kala zincir olmadığından devam etmeyip geri döndük,geri döndüğümüz noktada kar yüksekliği 35 cm civarındaydı,yokuş aşağı muhtemelen düze ulaşana kadar giderdik,dönüşü düşünüp denemedik,birde tek araç handikapı

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83100.0

arkadaslar hafta sonu kamp var belki bende katılacagım giden olursa organiza olalım ...

güzel gezi olmuş arkadaşlar.paylaşım için teşekkürler.
BF/At lerin kar performansı nasıldı? bilgi verebilrmisiniz.
saygılar
Rüstem.

Arkadaslar haftasonu aytepedeydik yiyengelsin kampında. - 10 da kamp yaptık tek kelimeyle donduk çok keyifliydi ... Bf. Ler karda beklediğimden daha performansı çıktı zincire hiç gerek yok

sabri yucel' Alıntı:
Arkadaslar haftasonu aytepedeydik yiyengelsin kampında. - 10 da kamp yaptık tek kelimeyle donduk çok keyifliydi ... Bf. Ler karda beklediğimden daha performansı çıktı zincire hiç gerek yok

sabri merhaba

resimleri gördüm,yazılanları okudum,süper geçmiş anlaşılan.

not: şnorkel işini atlamayalımmm !!!!

sabri yucel' Alıntı:
Gerçekten çok güzel bir organizasyon olmuş ve katılımda bir hayli fazla.

yns' Alıntı:
sabri merhaba

resimleri gördüm,yazılanları okudum,süper geçmiş anlaşılan.

not: şnorkel işini atlamayalımmm !!!!

selam yunus ...
huma oto yanılmıyorsam getirecek mail attim kendılerine beklemedeyiz ..

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
güzel gezi olmuş arkadaşlar.paylaşım için teşekkürler.
BF/At lerin kar performansı nasıldı? bilgi verebilrmisiniz.
saygılar
Rüstem.
bf/at kar performansı oldukça tatmin edici.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler