Ynt: 1 Aylık Kamp Planı
EVEETT!!! mükemmeldi hemde
yalnız sınavı kazanamadık
bu yıl tekrar calıstık ve cok daha ıyı puanlarımız...
NEYSE 1-1.5 ay sonra tüm deneyimlerimi ve secıcegımız fotoları sizlerle paylaşıcaz.yardım ve tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekkürler....
*hatta dayanamıyorum tecrübelerden birini yazayım hemen çünkü şu erken ikaz fikrimiz bir çok kişi tarafından beğeni görmüş.Kısaca yazayım hemen;
ERKEN UYARI SİSTEMİ tamam mantıklı olmasına cok mantıklı ama kurması zahmetli hadi onu geçtim bi domuz yada baska bir hayvan farketmez adını siz koyun alarmı etkinleştirdiğinde GECENİN KÖR KARANLIĞINDA MÜTHİŞ bir KORKU ve PANİĞE sebep olucaktır(üstelik düşman açısındanda paniğe yol açtığından saldırısı için eşik sabrı azalıcaktır).
EN İYİSİ Mİ ne YAPMALI???İşte çözüm;
apartmanlarda kullanılan fotoselli (hareket dedektörlü) lambaların pilli olan portatif boyutluları var onlardan 2 tane falan alıp ağaca yada çadırın çevresine bakıcak şekilde yerleştirip yatarsanız
1-)kapı alarmı aletındekı gıbı ses olmadıgı ıcın korkulu bir zıplayış yaşamaz ve yaşatmazsınız
2-)yabani hayvanıda gecenin kör karanlığında aniden yanan ışık zaten kaçırtıcaktır
3-)gece wc ihtiyacı için kalktığınızda sizler içinde fener arama derdi kalmadığından pratiklik sağlıcaktır
şimdilik hoşçakalın söz fotografları paylasıcaz...