KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)
Ercan, Yıldırım Abiye teşekkürlerini ileteceğim Seni tanıdığıma sevindim ve keyifli sohbetin için ben teşekkürler ederim , başka etkinliklerde sohbetler devam edecek
ercanakgul' Alıntı:
Yıldırım Abiye şarkılarda eşlik etmek çok keyifliydi, bizi kırmayıp, latin müziğinden uzaklaşıp, çok iyi olmadığını söylesede (ki bence çok iyiydi) bizim için Türk ezgileri çaldı.
Zerrin, Yıldırım Abi okumuyosa tekrar teşekkürlerimizi sen iletirsin. Bu arada seni tanımakta çok güzeldi. Bi ara Samanyolunu daha uzun uzun konuşuruz
bu kamp için de kıyıköy-iğneada arası ideal olur düşüncesindeyim.orman-dere-çamur-offroad ve ıssız deniz kenarında ateş başı muhabbetleri.....tavsiye olunan bölgeyi aşağıdaki linkte görebilirsiniz.mihmandar olabilirim......
ceranus' Alıntı:
Ercan, Yıldırım Abiye teşekkürlerini ileteceğim Seni tanıdığıma sevindim ve keyifli sohbetin için ben teşekkürler ederim , başka etkinliklerde sohbetler devam edecek
Dilekcim Yıldırım Abi sözleri unutulmadan söylenen şarkıları çok keyif alarak çalıyor, başka etkinliklerde daha çok şarkılar söyleyeceksin demektir bu da
Thinkerbel' Alıntı:
Solo şarkı söylemek konusunda Yıldırım Abi sayesinde bütün hevesimi almış bulunuyorum, çok keyifliydi
Ve gelelim son fotoğraflara. Toplu fotoğraf ve sonrasındaki eğlenceli çekimler.
Aklıma da gelmişken, ilk sayfaya koyduğum toplu fotoğrafın büyük haline http://www.flickr.com/photos/caner/2622676610/sizes/o/ linkinden erişebilirsiniz.
Çelebi' Alıntı:
bu kamp için de kıyıköy-iğneada arası ideal olur düşüncesindeyim.orman-dere-çamur-offroad ve ıssız deniz kenarında ateş başı muhabbetleri.....tavsiye olunan bölgeyi aşağıdaki linkte görebilirsiniz.mihmandar olabilirim......