KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yöreye yaklaşık 10 yıldır rutin (12 ay yaz-kış) gezi düzenliyoruz,henüz bitiremedik.her anlamda zengin bir bölge,gez-gez bitmez.dolayısıyle gezenbilir ekibi için biçilmiş kaftan.
gezenbilir ailesi ile ilk kez bir gezide bulundum,inanılmaz keyif aldım.sizlerle heryere gelirim.bu anlamda düzenlenecek bir geziye katkılarım olursa onur duyarım.siz sadece tarih belirleyin,gerisi bize kalmış.....
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)
sevgili caner
beni kırmayıp,aladağların mehmet dayısı nam-ı diğer mareşal'i fotoğrafladığın için teşekkürler.ayrıca fotoğrafların mükemmel olmuş,eline gözüne sağlık....
Yıldırım abiye bir teşeekür de benden, kampa pazar günü katıldık ama biz yokken yaşanan hiçbirşeyden geri kalmak istemedik ( sanki geç katılmamız kamptakilerin suçuymuş gibi). Bu yüzden Yıldırım abi de sağolsun bizi kırmadı ve pazar günü biz mangalı hazırlarken bize keyifli parçalar çaldı.
ceranus' Alıntı:
Dilekcim Yıldırım Abi sözleri unutulmadan söylenen şarkıları çok keyif alarak çalıyor, başka etkinliklerde daha çok şarkılar söyleyeceksin demektir bu da
Evet Zerrincim Yıldırım Abiyle gayet iyi anlaştık, eski türk filmlerinden kalan müzik repertuarım hoşuna gitti... ))Umarım diğer etkinliklerde de yine karşılaşırız