1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,622
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Offf Offfff neler kaçırmışım.
tekrarını hasretle bekliyorum.

Etiketler

berksito' Alıntı:
1.Gezenbilir Doğa Sporları Şenliği'nin fotoğraf dalında onur ödülü alan eserini paylaşmak isterim ;D

ben çektim, ben çektim ;D

Valla çok gelmek istedim ama marmariste iş sebebi bulunduğumdan gelemedim ama bidhaki geziye işallah gelicem ve gelirken bagaja bi "alafranga" klozet bide hela için dergilik getiricem

yurt dışından döndüğümüzde ilk işim siteye bakmak oldu. tahmin ettiğim gibi süper olmuş. dışardan gördüğümüz kadarıyla bile kusursuz muhteşem bir organizasyon. katılanlar günün kıymetini biliyordur umarım. bizim gibi gelemeden iç geçirenleri düşünün birde... bir dahaki sefere görüşmek ümidiyle. birde şöyle bir önerim olacak. bu türlü organizasyonları ilan etme süremizi 1-2 aya çıkarsak daha iyi olabilir düşüncesindeyim. katılmak isteyenler güncel programlarını daha iyi yönlendirebilir. herkez kendini duruma göre ayarlar inancındayım...

Gezimizde kağıt havlu ve tuvalet kağıdı ihtiyacını karşılayan Papilion markasına teşekkür ediyoruz. Mustafa abiyi seyyar tuvaletimizle ilgili emeği için ne kadar takdir etsek az... Her işi böyledir, eksiksiz ve hedefe dönük. Brandadan seyyar tuvalet, kültür merkezi ve okul binası açılışlarımız sürecektir...

Benim, Minik Objektifimden

http://picasaweb.google.com.tr/pinar.sevcan/1DogaSporlariFestivaliGezenbilir

Eğer Açılmazsa

http://picasaweb.google.com.tr/pinar.sevcan/

Fatih Bey, aslında bu bir deneme organizasyonu idi seneye gerçekleşecek 2. organizasyon Mayıs sonunda olacak, çok daha büyük çaplı olacak ve en az 3 ay öncesinden duyurusu yapılacaktır.

Arkadaşlar harika bir haftasonuydu.hepinize çok teşekkür ederim.

Merak etme Nesur buzlukta duruyo, ama Bolu pazarından aldığımız çok güzelmiş bence, köyün içinden aldığımız pek beklediğim gibi çıkmadı

Deep' Alıntı:
... Nesur buzlukta duruyo, Bolu pazarından aldığımız çok güzelmiş bence, köyün içinden aldığımız pek beklediğim gibi çıkmadı

Bu işleri yiyen bilir Nesur, kulak ver!...

super bir organizasyon olmuş...
emeği geçen herkesin eline sağlık...
seneye bir aksilik çıkazsa bizde katılacağız...

15 Sayfa oldu ve hala yazı resim geliyor..Demekki yazacak anlatacak çok şey var..
Baktıkça negüzel olmuş, keşke gidebilseydimler geiyor içimden..Yine başarılı düzenli ve güzel bir organizasyon olmuş..
Emegi geçenleri ve katılanları kutlarım..
Bir dahakine katılmak dileklerimle..

of road kısmı çok daha güzeldi fakat benim araç hava filitresinden su alınca devam edemedim ama snorkel bitince orada tekrar olmayı çok arzu ediyorum ;D ;D ( yenilen pehlivan güreş e doymazmış )

Thinkerbel' Alıntı:
aaa...hiç paylaşımcı değilsin ama sen...belkide kardeşin haklıdır )
ne haklisi| konu muhlama olunca en hakli benim ;D ;D ;D

şiledeki tanışma etkinliğindeki portatif tuvalet projesi bu hale gelmiş ne güzel. demekki gezenbilir basit gibi görünen her türlü projeyi gezenbilirce çözüme ulaştırma kaabiliyetine haiz olduğunu göstermiş. gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim.