KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)
bütün yaz boşum sadece geçtiğimiz hafta tatil yapayım dedim festivale denk geldi bütün bu güzelliklerden uzak kaldım allah bana sabır ve güç versin :'( :'( :'( :'(
Ya valla Fatihcim; dikkat ediyorum da; nedense hep sana denk gelmiyor. Gelecektim ama... Katılacaktım ama... Bu Gezenbilir sana kısmet değil diyelim artık ;D ;D
talihsiz bedevi durumu bu sonuncusu :'( öncekiler doğal süreç kışın ben günde 4-6 saat uyuyarak çalışıyorum kışın gezilere gelememem normalde buna yuh dedim eğer parayı peşin yatırmasaydım kesin ona göre program yapardım.mesela şimdi hadi gidiyoruz expedisyon yapıcaz 2ay kaçkarlarda deseler şimdi basarım marşa 8) 8)
Bulent ve Zerrın
Bızı bu organızasyona katılma konusunda ıkna etmeseydınız, bu guzelllıklerı sızınle paylasamayacaktık.Gercı Bulent son anda bızı Izmıre tercıh ettı ama.....Cok tesekkurler...
Yaseminciğim sen ve Selma'da çok iyi ettiniz de geldiniz Sizleri tanımaktan mutlu olduk, sevgiler ...
jasmın' Alıntı:
Bulent ve Zerrın
Bızı bu organızasyona katılma konusunda ıkna etmeseydınız, bu guzelllıklerı sızınle paylasamayacaktık.Gercı Bulent son anda bızı Izmıre tercıh ettı ama.....Cok tesekkurler...