KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cüneyt abi sendeki ses tonu olduktan sonra. ohoooo
anayasa kitapçığını okusan sanat olur be abi. Sen konuş yeterki bize müzik gibi gelir.. Halt etmiş engüzel sesli şiir sanatçıları bile senin ses renginin yanında..
ya be sana ne dedim eve geç kalmazsın annemler izmir buca da oturuyor bi kahve içer döneriz demedim mi.tutturdun abi konaktan dönelim yeter artık diye.yarın gene geliriz dedin.İzmir nedir yahu iki adımlık yol.annemleri bursa'ya taşısak kahvaltıya bile kalırız dimi?
Abi sağolasın.. Pazartesi Amerikadan gelecek kargo bir nebze yüreğimize su serpecek inşallah.. Tabi bide Ateş BEYYYY!!! eskisini satmama mani olacak pazarlama stretejimize taş koyacak mesajlar atmazsa ilan sayfasında tam süper olacak
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)
duman' Alıntı:
ya be sana ne dedim eve geç kalmazsın annemler izmir buca da oturuyor bi kahve içer döneriz demedim mi.tutturdun abi konaktan dönelim yeter artık diye.yarın gene geliriz dedin.İzmir nedir yahu iki adımlık yol.annemleri bursa'ya taşısak kahvaltıya bile kalırız dimi?
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)
alpaslanepli' Alıntı:
Abi sağolasın.. Pazartesi Amerikadan gelecek kargo bir nebze yüreğimize su serpecek inşallah.. Tabi bide Ateş BEYYYY!!! eskisini satmama mani olacak pazarlama stretejimize taş koyacak mesajlar atmazsa ilan sayfasında tam süper olacak
Heh işte abimsin!... Cüneyt abinin muhteşem sesiyle bu sözleri besteledik mi.. Bi kısa klip.. koydukmu ilan sayfasına değil yükseltme kiti M/T lastik parası bile çıkar o teypten..