KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)
alpaslanepli' Alıntı:
Babacım ben şöyle bir şey teklif ediyorum moderatörlere. Sen her geziye teknik araç, arama kurtarma aracı,eskort, konvoy sorumlu aracı, tamir bakım aracı v.s bunlar gibi bir isim altında katıl..
[/quotÇok kısa görüştük düzcede ama dürüstlüğün saygın bakış açın neyse daha temelli görüşmeler dileğiyle.
Engin abi dur şimdi ben internette JEEP tarihi ile İSUZU tarihini karşılaştıryorum. D-MAX üretimiyle JEEP bağını bir şekilde bulup (yada uydurup) belgeleriyle koyacağım sayfaya gör bak..
Abi bayram arafesinde çocukken rahmetli babamın aldığı yeni ayakkabıları baş ucuma koyar öyle yatardım ve uyuyamazdım heyacandan. Aynı o hisleri yaşıyorum.
Benim araç orjinal arazi modifikasyonu için krize takılanlardanım şimdilik. Bu yüzden orada yapılı ZJ leri görmek kardeş xj lerin arazi kabiliyetlerini izlemek ancak fuarlarda bakıp bindiğim rubiconları incelemek hele birde gelme kararı alan dedelerimiz cj lere yaklaşmak beni inanılmaz heyacanlandırıyor. Üstelik Düzce'ye bir sebeple gelemeyen sitede ahbaplık kurduğumuz ama yüz yüze tanışmadığımız arkadaşlarla tanışma fırsatım olacak.
Bunların hepsini birleştirince 5 gün bile çok geliyor insana. Tabi bunların hepsi Allah nasip ederse olacak.. Niyet hâyır akıbet hâyır olsun inşallah...
alpaslanepli' Alıntı:
Abi bayram arafesinde çocukken rahmetli babamın aldığı yeni ayakkabıları baş ucuma koyar öyle yatardım ve uyuyamazdım heyacandan. Aynı o hisleri yaşıyorum.
Benim araç orjinal arazi modifikasyonu için krize takılanlardanım şimdilik. Bu yüzden orada yapılı ZJ leri görmek kardeş xj lerin arazi kabiliyetlerini izlemek ancak fuarlarda bakıp bindiğim rubiconları incelemek hele birde gelme kararı alan dedelerimiz cj lere yaklaşmak beni inanılmaz heyacanlandırıyor. Üstelik Düzce'ye bir sebeple gelemeyen sitede ahbaplık kurduğumuz ama yüz yüze tanışmadığımız arkadaşlarla tanışma fırsatım olacak.
Bunların hepsini birleştirince 5 gün bile çok geliyor insana. Tabi bunların hepsi Allah nasip ederse olacak.. Niyet hâyır akıbet hâyır olsun inşallah...