KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)
Valla ben Düzce gezisinden sonra yıkamacıya 50 lira verdim çamurlar için. Oda yalvar yakar lifti olan yıkamacı bulmak ayrı dert.. Yaz gezisi iyidir iyi
Aslında aynı zamanda aynı mekana denk gelecekti. Şu seçim zamanı ayrı partilere tek meydan verdikleri gibi. O zaman zevkli olurdu diye düşünüyorum. Düşünsenize onlarca jeep LR aynı ormanda ;D
Kumda keyifli oluyor ama, çok mücadele edince arabanın her yerine zımpara gibi giriyor.
Birde benim Grand kumda ciddi başarısız. Ağırlığının dezavantajını kumda sonuna kadar sunuyor .(2.800 kg.) Ama Cj'yide istesem kumda bile batıramıyorum.
Yani Grand ile kumda gidebiliyorum ama iş oynamaya geldiği zaman tırtt..Pilot aynı pilot
jeep' Alıntı:
Aslında aynı zamanda aynı mekana denk gelecekti. Şu seçim zamanı ayrı partilere tek meydan verdikleri gibi. O zaman zevkli olurdu diye düşünüyorum. Düşünsenize onlarca jeep LR aynı ormanda ;D
jeep' Alıntı:
alpaslanepli' Alıntı:
Valla ben Düzce gezisinden sonra yıkamacıya 50 lira verdim çamurlar için. Oda yalvar yakar lifti olan yıkamacı bulmak ayrı dert.. Yaz gezisi iyidir iyi
Anadolu yakasına yakınsanız, Küçükyalı E-5 üzerinde (karayolları lojmanlarının önünde) Petrol Ofisi var. Adamlar aracı lifte kaldırıp cillop gibi yapıp birde gresörlükle tüm mafsallı parçaları yağlıyorlar. Bu işleme toplam 15 TL para ödüyorsunuz. Elemanla iyi muhabbet yapıp, kafalarsanız sıcak su sabunla alt yıkama yapıyor
Artık bütün araçları Hazirandaki şenliklerde görürüz,neyse napalım kendimize yer bulamadık gene,hani dedim jeep ci arkadaşların yardıma ihtiyacı olur ,ama artık cumartesinden kamp atarım bende tepelere biryere kuşbakışı seyrederim sizleri.
HakanBastoncu' Alıntı:
Alp Bey Selam,
Anadolu yakasına yakınsanız, Küçükyalı E-5 üzerinde (karayolları lojmanlarının önünde) Petrol Ofisi var. Adamlar aracı lifte kaldırıp cillop gibi yapıp birde gresörlükle tüm mafsallı parçaları yağlıyorlar. Bu işleme toplam 15 TL para ödüyorsunuz. Elemanla iyi muhabbet yapıp, kafalarsanız sıcak su sabunla alt yıkama yapıyor