KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması Duyurusu (17 Mayıs 2009)
concrete' Alıntı:
Her gün en az bir kere kocaoğlanımın yanından geçerken sağına soluna ve özellikle altına bakıyorum, bir sorun var mı diye. Şimdilik herşey yolunda görünüyor. Bir aksilik olmasa da herkesle tanışabilsem...
Güvencim teşekkürler benide eklemişsin listeye. Bende katılmayı çok istiyorum...
Bu arada benim D2 nin başına gelen beyin hasarı bir türlü çözülemiyor. Body Control Unit (BCU) bozulmuş, yapılamadığı gibi hiç bir yerde de yenisi bulunamıyor. İyice karamsarlığa kapıldım.
Bu arada bu konuda bana yardımcı olabilecek lr ci arkadaş varsa çok memnun olurum..
geçmiş olsun parça elindeyse getir bana disco 2 parçaları geldi içinde büyük ihtimal vardır
D i s c o v e r e r' Alıntı:
Güvencim teşekkürler benide eklemişsin listeye. Bende katılmayı çok istiyorum...
Bu arada benim D2 nin başına gelen beyin hasarı bir türlü çözülemiyor. Body Control Unit (BCU) bozulmuş, yapılamadığı gibi hiç bir yerde de yenisi bulunamıyor. İyice karamsarlığa kapıldım.
Bu arada bu konuda bana yardımcı olabilecek lr ci arkadaş varsa çok memnun olurum..
D i s c o v e r e r' Alıntı:
Hala vakit var, umarım yetişir pazar gününe kadar. Yetişmese de sende LR bol o yüzden alternatif olarak Disco 3 yazdım. Hiç bir modifikasyon aranmıyor gezide nasıl olsa. Aracın hasar görebileceği bir nokta olursa tek araca geçer devam ederiz. Sakın gelmemeyi düşünme lütfen...
Koray Bey -tabi tercih sizin ama- Eksperoto'yu birtürlü bulunamayan parçalar için tavsiye ederim...
Benim 88 pajeromun direksiyon göbeğini 3 gün içinde bulup Mersin'den getirtmişti...
SDC' Alıntı:
Koray Bey -tabi tercih sizin ama- Eksperoto'yu birtürlü bulunamayan parçalar için tavsiye ederim...
Benim 88 pajeromun direksiyon göbeğini 3 günde bulmuştu, Mersin'den getirtmişti...