10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RIZA06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,167

RIZA06

RIZA06
Yer
ANKARA
Merhaba dostlar.
işim gereği 7 yıldır ayrı kaldığım ankarama döndüm.
bundan sonraki yaşamımı çoğunlukla gezmeye ayırmayı düşünmekteyim .
2002 yılında bakım gerektirecek halde aldığım ve bakım yapıp ancak iki kez gezebildiğim minik evimi , benimde ihmalimden kaynaklı olarak bıraktığım gibi bulamadım . tadilata başlarken niyetim bütün evreyi aşama aşama sizlerle paylaşmaktı . ancak bazı olumsuzluklar buna imkan vermedi .
güşeş panellerinin seçim ve montajında benden yardım ve desteğini esirgemeyen çok saygıdeğer Rıfat tülün arkadaşımın niye resim yüklemedin demesi üzerine mevcut evreyi resimlerle paylaşmak istedim.
Saygılarımla.

Etiketler
Ynt: 10 YIL ARADAN SONRA YENİDEN

Bütün bu olumsuzlukların tek nedeni arka stop lambaları yerleştirirken karavanı oyup içeri yerleştirmem ve izalasyonu ihmal veya unutmam karavanın bu hale gelşmesine sebep oldu . başka hiç bir yerinden su almamış.

yeni halinden bir kaç kare giriş için kullandığımız seyyar taburenin yerine sabit / oynar basamak yaptırdım kullanımı oldukça pratik .

palellerle ilgili bazı görseller / bilgiler

Montaj
aküler şajlı hali
sadece elektrikli süpürge (12 volt , 100-110 watt 10 amper) takılı iken : 109 w
elektrik süpürgesi, florasan lamba içi led döşei ve iki ayrı lamba dahil ; açıkken. 120w

Devam,
karşılıklı oturma gurubu / yatak altlarına 2 adet 100 lt depo koydum ancak iki olumsuzlukla karşılaştım, umarım çözerim .
1. su depolarının kapakları küçük olduğu için yeterice büyük dalga kıran koyamadım .
2. su doldurma test sırasında su doldurduğum taraf 15 cm dolduğu halde diğer taraf ancak bir kalem kalınlığında sızıntı şeklinde gelmeye başladı .depolar arası bağlanyıyı aşağı indirip yukarı çıkarmamdan kaynaklandığını düşünmekteyim ,
onun için düz bağlamayı düşünüyorum ( bu konudalarda fikir rica ediyorum )

Devam

Not: epeyce uzaklardan yardımıma gelen Sayın Rıfat TÜLÜN 'E ve her tülü yardımı esirgemeyen diğer dostlara huzurunuzda teşekkür ederim.

Tabidirki teşekkürlerin en büyüğü , bizlerin bir araya gelmasine ,çok değerli bilgi ve emeğin paylaşılmasına, yeni dostluklar kurulmasına vesile olan. gezengilir emekçilerine sonsuz teşekürler. iyiki varsınız.

Çok güzel olmuş, elinize sağlık.

Kenan YAMA

Rıza Bey, ne güzel ve tatlı bir uğraş bu; güzel gidiyor benim gördüğüm. Rifat Bey gibi becerikli ve yardımsever arkadaşların orada olmaları da sizin için bir artı... ; izliyoruz.

Cavid Sezen

Kolay gelsin, Özellikle belirteyim sobanız güzelmiş, ben aküleride merak ediyorum, kaç amperler ve tipleri nedir, ve mümkünse bir foto..

Rıza Bey'in son iletisi, 23 Haziran tarihli ve en son 28 Haziranda aktif olmuş kendisi; umarım bir sorun yoktur.

Cavid Sezen

gerçekten güzel. elinize sağlık paylaşım için de teşekkürler.