110 Ambulans --90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperxf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,387

Etiketler
Ynt: 110 Ambulans --90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II)

Ben bu alüminyum panelleri hazırlayan ustayı merak ettim , sakıncası yoksa bizimle paylaşırmısınız?

90 çok güzel oluyor. Rengi de 90 kasada en beğendiğim renk.

Hayırlı olsun arabanız güle güle kullanın. Arka çamurluklar hazır mı alındı ? Yoksa onlarda imal mi?

Araç çok hoş olmuş.

ortaya güzel bir araç çıkmış,bu işlemleri nerde yaptırdıgınızı ve maliyet konusunda bizleri bilgilendirirsen seviniriz

ambulans olmasındada baya emek görünüyo 90 da çok fena duruyo
elinize sağlık yapınca oluyo
iyi günlerde binin

cidden iki çalışma da güzel olmuş ve epey emek harcanmış, ustaların maaşallahı var, cümleten ellerinize sağlık...

birisi bu işin izmire yakın bir yerde yapıldığını söylesin :( :( :(.

çok güzel bir çalışma olmuş ; aracınız hayırlı olsun

wolkhan' Alıntı:
birisi bu işin izmire yakın bir yerde yapıldığını söylesin :( :( :(.

İzmir'de pek böyle şeyler olmuyor abi, var olanla idare edicen ;D ;D

Ellerinize sağlık çok güzel oluyorlar
Bir de bu aracın diğer araçtan farklı olarak benzin depo kapağının sağda yeri yok, deponun yerini mi değiştirdiniz acaba?

ustaların elıne sağlıkkk çok guzel işçilıkkk çok güzelll hayran oldunnn....
kolay kolan her usta bu işi yapmazz biz sac yaptıramıyoruzzz maşallah usta alumınyum yapıyorrrr....

Arkadaşa pek çok soru sorduk herhalde ;D

Çalışma çok güzel gerçekten. Konu biraz gerilim filmlerini andırıyor, işin sırrı son karelerde ortaya çıkacak sanırım.

Bu işler İstanbul Avrupa yakasında yapılıyor. Bu arada araçlar benim değil. Bu resimleri reklam olsun diye değil yapılabildiğini göstermek maksadıyla verdim. 2002 den beri yapılan araçların fotolarını çekiyorum. Zaman buldukça göndericem. Ustamız and 90 ve 130 a 110 dan dönüşüm yapmıştır. Bunlarıda ve digerlerinide müsait olunca göndericem. Bunlar arasında dışa ve içe çeteli aluminyum kaplama. alt ziftleme var.Maslak Sanayisinde Land Rover üzerine ustalaşmış mekanikçi camcı elektrikçi döşemeci mevcut. Birisini bulursanız digerinide bulursunuz. Fiyat sormayınız lütfen.

Yine de bilgi oldu. Bu ülkede land lar hep elden geçiyor. Fikir olur bu fotoğraflar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR