110 Ambulans --90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperxf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,383
Ynt: 110 Ambulans --90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (II)

bu dönüşümde bir gizem olayı aldı yürüdü, neyse en azından bu sanatkarların Maslak sanayide olduğunu öğrendik, değilmi arkadaşlar : )))

Etiketler

alperxf' Alıntı:
Bu işler İstanbul Avrupa yakasında yapılıyor. Bu arada araçlar benim değil. Bu resimleri reklam olsun diye değil yapılabildiğini göstermek maksadıyla verdim. 2002 den beri yapılan araçların fotolarını çekiyorum. Zaman buldukça göndericem. Ustamız and 90 ve 130 a 110 dan dönüşüm yapmıştır. Bunlarıda ve digerlerinide müsait olunca göndericem. Bunlar arasında dışa ve içe çeteli aluminyum kaplama. alt ziftleme var.Maslak Sanayisinde Land Rover üzerine ustalaşmış mekanikçi camcı elektrikçi döşemeci mevcut. Birisini bulursanız digerinide bulursunuz. Fiyat sormayınız lütfen.

valla ben sormadım. :-X..ben sadece nerede yapıldığını merak ettim ???..

merhaba ve tebrikler...
yanlız lütfen yapan usta ve yaptıran kendini deşifre etsin çünkü her landcının bu işçiliğe ihtiyacı olacak....
ambulans gerçekten çok iyi ve agresif olmuş tebrikler yapanada yaptıranada.......

ozcour' Alıntı:
İzmir'de pek böyle şeyler olmuyor abi, var olanla idare edicen ;D ;D

Ellerinize sağlık çok güzel oluyorlar
Bir de bu aracın diğer araçtan farklı olarak benzin depo kapağının sağda yeri yok, deponun yerini mi değiştirdiniz acaba?
eğer izmirde böyle bir araç yapılacaksa heralde ben yapacağım alacağım elime çekiçi örsü, vurucam aluminyumun beline beline :smiley:

izmirde aslında bu sac basma işini 2 nci sanayide iyi yapan bir yer var diye biliyorum hatta adamla telefonda görüştüm bir aracı getirin diyor bir bakalım. ama korkuyorum aldığım fiyattan fazla söyleyecek diye.bu arada bursadan sonra bu işleri (tasarım ve işçilik) yapan en iyi yer izmir 2nci sanayi imiş bunu öğrendim bilginize :smiley:

Bu işlemi yapan kimdir maliyeti nedir bilgi verecekmi acaba ???

hayırlı olsun güle güle kullanın

aracın en son resimlerinıde görmek isterız

emeğinize sağlık çok güzel oluyor güle güle kullanın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR