110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahadbx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,060

tahadbx

Wild As It Can Be
Yer
Samsun
Merhaba arkadaşlar. Defender almayı kafaya koydum. Ama yaşadığım yer olarak pek bu araçla ilgili tamir vs imkanım yok. Bu yüzden sorunsuz bir araç almam lazım. Fazla bir şey istemiyorum. Sadece bazı günler şehir için max 5km kullanacağım. Haftasonu pazar günleri de köy yollarında ve çok ağır olmamak üzere arazide kullanacağım.
Mesela şu araç var: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-91-model-defender-2-5-dizel-66446217/detay
Bu araca bakmaya gideceğim. Sizce nelere dikkat etmeliyim? Arabadan pek anlamam açıkcası. Alırken kontrol etmem gereken ya da satıcıya sormam gereken püf noktalar nedir?
Bir de mesela şu anda sorunsuz çalışıyor ama bu araç beni yolda bırakır mı :smiley:

Etiketler
Ynt: 110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek

komple sıfır topladım başka planlardan dolayı satmayı düşünüyorum fiyat uyarsa görüşelim isterseniz,,,bd30 motorlu herşeyi sıfır saygılar

NVR01' Alıntı:
komple sıfır topladım başka planlardan dolayı satmayı düşünüyorum fiyat uyarsa görüşelim isterseniz,,,bd30 motorlu herşeyi sıfır saygılar

Garaj bölümünde toplanmasıyla ilgili topic mevcut mu acabba ?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65406.0 link budur....

Araç üzerinde çok uğraşılmış. Sanırım bütçemi aşar :D Ama güzel olmuş yani.

tahadbx' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Defender almayı kafaya koydum. Ama yaşadığım yer olarak pek bu araçla ilgili tamir vs imkanım yok. Bu yüzden sorunsuz bir araç almam lazım. Fazla bir şey istemiyorum. Sadece bazı günler şehir için max 5km kullanacağım. Haftasonu pazar günleri de köy yollarında ve çok ağır olmamak üzere arazide kullanacağım.
Mesela şu araç var: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-91-model-defender-2-5-dizel-66446217/detay
Bu araca bakmaya gideceğim. Sizce nelere dikkat etmeliyim? Arabadan pek anlamam açıkcası. Alırken kontrol etmem gereken ya da satıcıya sormam gereken püf noktalar nedir?
Bir de mesela şu anda sorunsuz çalışıyor ama bu araç beni yolda bırakır mı :smiley:

Bu araba benim :smiley: ,( Barış Suyabatmaz arkadaşımızın da eski aracı ) , yolda bırakmaz, oldukça iyi kondisyondadır, her türlü sorunuz için beni arayabilirsiniz.

Alptekin Hacısalihoğlu
0532 2784041

MErhaba Alptekin bey. Araç hidrolik direksiyon muydu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR