mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 24 Haz 2015 #17 Ynt: 12-14 Haziran Overland Turkey Kampı aslan28' Alıntı: O kadar çok katılmak istememe rağmen tam kiraz toplama zamanına denk geldiği için katılamadım ama aklım sizinleydi İnşallah ramazandan sonra ilk etkinlikte sizlerle olmak ümidi ile Genişletmek için tıkla ... haberimiz olsaydı beraber toplardık kirazları bir sonrakine inşallah diyelim...
Ynt: 12-14 Haziran Overland Turkey Kampı aslan28' Alıntı: O kadar çok katılmak istememe rağmen tam kiraz toplama zamanına denk geldiği için katılamadım ama aklım sizinleydi İnşallah ramazandan sonra ilk etkinlikte sizlerle olmak ümidi ile Genişletmek için tıkla ... haberimiz olsaydı beraber toplardık kirazları bir sonrakine inşallah diyelim...
aslan28 Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum. Mesajlar 1,077 Tepkime Puanı 180 Yaş 41 Yer İSTANBUL/Sultangazi 24 Haz 2015 #18 Ynt: 12-14 Haziran Overland Turkey Kampı mrdnmz' Alıntı: haberimiz olsaydı beraber toplardık kirazları bir sonrakine inşallah diyelim... Genişletmek için tıkla ... Emre bey konuya yazmıştım sakarya tarafından gelen olsa sizlere kiraz gönderecektim ama kimse çıkmadı
Ynt: 12-14 Haziran Overland Turkey Kampı mrdnmz' Alıntı: haberimiz olsaydı beraber toplardık kirazları bir sonrakine inşallah diyelim... Genişletmek için tıkla ... Emre bey konuya yazmıştım sakarya tarafından gelen olsa sizlere kiraz gönderecektim ama kimse çıkmadı
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 24 Haz 2015 #19 Ynt: 12-14 Haziran Overland Turkey Kampı aslan28' Alıntı: Emre bey konuya yazmıştım sakarya tarafından gelen olsa sizlere kiraz gönderecektim ama kimse çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Biliyorum da siz "kiraz var" demediniz ki
Ynt: 12-14 Haziran Overland Turkey Kampı aslan28' Alıntı: Emre bey konuya yazmıştım sakarya tarafından gelen olsa sizlere kiraz gönderecektim ama kimse çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Biliyorum da siz "kiraz var" demediniz ki
aslan28 Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum. Mesajlar 1,077 Tepkime Puanı 180 Yaş 41 Yer İSTANBUL/Sultangazi 24 Haz 2015 #20 Ynt: 12-14 Haziran Overland Turkey Kampı mrdnmz' Alıntı: Biliyorum da siz "kiraz var" demediniz ki Genişletmek için tıkla ... Evet aslında hiçte aklıma gelmedi kirazları toplar ordan kampa geçerdik O zaman bir dahaki seneye diyelim şimdiden
Ynt: 12-14 Haziran Overland Turkey Kampı mrdnmz' Alıntı: Biliyorum da siz "kiraz var" demediniz ki Genişletmek için tıkla ... Evet aslında hiçte aklıma gelmedi kirazları toplar ordan kampa geçerdik O zaman bir dahaki seneye diyelim şimdiden
A aksar.alguhan Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 Yer Çorlu Web 4tekeraile.blogspot.com.tr 25 Haz 2015 #21 Ynt: 12-14 Haziran Overland Turkey Kampı mrdnmz' Alıntı: Valla o semaver bizde olsa kuru fasülye yapardık ;D Genişletmek için tıkla ... Aaa bak hiç aklımıza gelmedi. Bir dahaki sefere mutlaka..
Ynt: 12-14 Haziran Overland Turkey Kampı mrdnmz' Alıntı: Valla o semaver bizde olsa kuru fasülye yapardık ;D Genişletmek için tıkla ... Aaa bak hiç aklımıza gelmedi. Bir dahaki sefere mutlaka..