KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arka vinçle bir aracı çekmeye çalışırken, içeriden eldiven almak için kapıyı açtım ve kumanda paneline takılan ve vincin anahtarı görevini gören parçayı kırdım :-\ Hem parça kırıldı hem de takıldığı yuvası kırıldı. Huma otoyu aradık ama ellerinde parçası yokmuş. Bu parça bulunsa bile elimdeki uzaktan kumanda koluyla uyum sağlayacak mı bunu merak ediyorum. Ön vinci arka vincin uzaktan kumanda kolu çalıştırmıyor çünkü. Yardımlarınız ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Saygılar...
Ynt: 12500'lük T max Vincimin Kumanda Merkezini Kırdım ! Yardım...
Anladım . Bu yedili sanırım . Aslında soketin iğnelerin ucu objektife bakacak şekilde bir fotosu olsa dizilimi tam görmüş oluruz . Bu tür güç soketleri ile uğraşan arkadaşlara sorardık .
İçine kaça plastik bir şekilde çıkmaz mı acaba ? en kötü ihtimal kutu da ki fiş sökülerek çıkartılabilir . Çok hasar görmemiş olabilir .
Parça birşekilde bulunamıyorsa işini bilen bir elektrikçi yada elektronikçi oraya bir soket(belki biraz tadilatla) uydurabilir . Sonuçta elektrik ileten bir sokettir . O şekli bulunmasada o işi yapacak bir malzeme uydurulabilir .
Adnan Bey teşekkür ederim ilginiz için. Ben konustum yapılabilir ama ne kadar sağlıklı olur bilmem tabi. Biryerden para bekliyorum gelirse sizden sipariş edeceğim, gelmezse şimdilik geçici bir çözüm bulup ileride yine mutlaka sipariş edeceğim