12500'lük T max Vincimin Kumanda Merkezini Kırdım ! Yardım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,577

sword7

Zirve
Yer
Akçay
Arka vinçle bir aracı çekmeye çalışırken, içeriden eldiven almak için kapıyı açtım ve kumanda paneline takılan ve vincin anahtarı görevini gören parçayı kırdım :-\ Hem parça kırıldı hem de takıldığı yuvası kırıldı. Huma otoyu aradık ama ellerinde parçası yokmuş. Bu parça bulunsa bile elimdeki uzaktan kumanda koluyla uyum sağlayacak mı bunu merak ediyorum. Ön vinci arka vincin uzaktan kumanda kolu çalıştırmıyor çünkü. Yardımlarınız ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Saygılar...

Etiketler
Ynt: 12500'lük T max Vincimin Kumanda Merkezini Kırdım ! Yardım...

Birkaç foto ekleseniz daha kolay yorum yapılabilir sanırım ...

Geçmiş olsun ...

Yediğim nane aşağıdaki gibidir ::smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Resize of DSC08111.jpg

Resize of DSC08112.jpg

Resize of DSC08113.jpg

Resize of DSC08114.jpg

iğnetipi olan sokette kırık var mı ? Yoksa gri kutu üzerinde ki iğnelerin girdiği kısım mı bozuldu ?

ssbman' Alıntı:
iğnetipi olan sokette kırık var mı ? Yoksa gri kutu üzerinde ki iğnelerin girdiği kısım mı bozuldu ?

Soket iğne tipi değil. Üstündeki plastik vincin içinde kaldı kırılınca, iğneleri ortaya çıktı.

Anladım . Bu yedili sanırım . Aslında soketin iğnelerin ucu objektife bakacak şekilde bir fotosu olsa dizilimi tam görmüş oluruz . Bu tür güç soketleri ile uğraşan arkadaşlara sorardık .

İçine kaça plastik bir şekilde çıkmaz mı acaba ? en kötü ihtimal kutu da ki fiş sökülerek çıkartılabilir . Çok hasar görmemiş olabilir .

Parça birşekilde bulunamıyorsa işini bilen bir elektrikçi yada elektronikçi oraya bir soket(belki biraz tadilatla) uydurabilir . Sonuçta elektrik ileten bir sokettir . O şekli bulunmasada o işi yapacak bir malzeme uydurulabilir .

Huma otodan Adnan Bey parçayı buldu sağolsun, vinci de kurtarmış olduk böylelikle :D

Eh keyifle kullanmanızı dilerim . Geçmiş olsun :smiley:

sword7' Alıntı:
Huma otodan Adnan Bey parçayı buldu sağolsun, vinci de kurtarmış olduk böylelikle :D

yeni parçayı satın almadan önce, bunu iyi bir elektronikçiye göstermekte yarar olabilir, yapılabilirmiş gibi duruyor fotolarda.

Adnan Çetinel' Alıntı:
yeni parçayı satın almadan önce, bunu iyi bir elektronikçiye göstermekte yarar olabilir, yapılabilirmiş gibi duruyor fotolarda.

Adnan Bey teşekkür ederim ilginiz için. Ben konustum yapılabilir ama ne kadar sağlıklı olur bilmem tabi. Biryerden para bekliyorum gelirse sizden sipariş edeceğim, gelmezse şimdilik geçici bir çözüm bulup ileride yine mutlaka sipariş edeceğim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR