150 ZAT ile Yeni Turlar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motorize Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,314

motorize

Ana Kamp
Mesajlar
23
Tepkime Puanı
0
Yer
manisa
Web
www.perkitan.com
geziye başlarken önce motora emeği geçenleri:
başta -deer_152(özgüre), ersi motordan mutlu kardeşime,marmaris turkchopperden değerli aliriza başkana,alev yatçılıktan fehmi abiye,ömer vatanoğluna,umut assubaya ayrıca turkchopper in değerli üyelerine,aydın motor ve bisikletten:ismail ustaya,ramazan ustaya,semih kardeşe ve tüm çalışanlara ayrı ayrı candan teşekkür ederim.
gelelim geziye: özgürden aldığım motoru 12 gün evvel bursada aydın motor ve bisiklete bakım ve eksikleri gidermeleri için teslim ettim,2 gün evvel motoru kullanınılır bir şekilde geri aldım ve başladım bursadan geziye,hedef:bandıma,gönen,biga,çanakkale,edremit,bergama,şakran,aliağa ve izmir.izmirde 2 gün konaklama dan sonra kuşadası orda 1 hafta konaklama,sonrası için kuşadasında program yapçam.bergamaya kadar elverişsiz hava şartlarında çektiğim resimler.

aydın motor ve çalışanları:ismail abi,ramazan usta,semih ve ekibi








yola çıkarken cemal ve isa ustanın yanına uğradım zuhal yemek sanayiye k.sanayide yemek ikmali yapmak için,değerli ikramları için teşekkürler kendilerine.


balıkesir gönende gönen chopper başkanı tansel kardeşime uğradım,kişiliğine yakışır bir şekilde karşıladı sağolsun,bana ayırdığı zaman,konaklama ve destekleri için sağolsun,





gönenden bigaya yoluyla lapsekiye geldim,lapsekideki çok güzel sohbet için yaşar ustaya çok teşekkürler.



lapsekiden ayrıldım çanakkaleye 10 km kala akşam saatlerinde kayış koptu,hiç uğraşmadan yolkenarındaki şantiyeye bıraktım motoru,çanakkleye sadık ustanın yanına gittim,ustasından sabah için randevu aldım,sabah buluşup motorun yanına gittik ve kayışı taktık.zafer ustaya herşey için çok teşekkürler.




alev yatçılıktan fehmi abime saygılarımla



bugünde akşam oldu çorbacıda karnımı doyurduktan sonra bergamaya devam ettim konaklama için.
[/QUOTE]
 

Etiketler
Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar

abi sana helal olsun ne diyeyim ben bile arazici oldugum halde gecen hafta yedigim dondurmadan dolayı bogazımdai agrıdan dolayı bu hafta motora binemedim sen türkiyede gezmedik yer bırakmamışsın yakışır sana ümmet abi
 



Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar

ümmet abim kocaelinden geçerken sana uğrar murat abimin sohbeti ve kendide hoştur,buraya geldiğinde tanıştıracağım seni onla istanbulda olsun o an yeter..
 




Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar

Türkiye'ye duyurulur.Ümmet 2 saat önce Bodrum'a vardı.Şimdi soba başında sohbetteyiz :smiley:)))....resimler daha sonra :smiley:))
 

Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar

Ümmet abim bakıyorum,sıcak diyarlara göç etmişin,resim beklerim.yosa inanmam valla. :D
 

Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar

URL=http://img10.imageshack.us/i/dsci0003hf.jpg/]
dsci0003hf.jpg
[/URL]
URL=http://img707.imageshack.us/i/dsci0002a.jpg/]
dsci0002a.jpg
[/URL]

Sevgili Ümmet'i bu sabah Marmaris'e yolcu ettik...Yolun açık olsun.Tekerin düz bassın :smiley:)))

URL=http://img707.imageshack.us/i/dsci0002a.jpg/]
 




Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar

Ümmet bey 2006 daki Türkiye turunuzu motorsiklet forumundan takip ediyordum. Sanırım o zaman 125cc, 150 Zat'tan daha küçük bir motordu. Tekrar böyle birşeye kalkışmanız şaşırttı beni demekki sizde bir tutku olmuş bu iş :smiley: Tebrikler, tekrardan merakla takip ediyorum.
 

Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar

Ümmet'in bu 30'ncu Türkiye turu...belki eksik de söylemiş olabilirim :smiley:)))
 


Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar

kuşadası balık halı üstü çay salonu çorbacı şahin abimle çaylanıyoz,ordaki herşey için kendisine teşekkürler



ilhan yörükoplu kuşadasındaki ilgisive desteği için sağolsun göüşmek üzere ilhancım



kuşadası honda bayiden murat usta yardımları için teşekkürler kendisine



kuşadası honda bayii ahmet bey,ilhan yörük ve murat usta,motorumdaki katkıları için çok teşekkürler kendilerine





milas selimiyede deve geçidi vardı



bodrum güvercinlik kıyıları




geldim bodrum torbaya fatih üreğin komşudu chopperci mesut ustaya konuk oldum gece


mesut.değerli eşi ayça hanım ve ben konuk olduğum süre içinde bana göstermiş oldukları misafirperverlik için kendilerine minnettarım,herşey için teşekkürler.




bodrum merkezden mustafa usta yeni tanıştım kendisiyle muğla bayırdan arkadaşım bülentin teyzeoğlu,ordaki ilgisi için sağolsun.






milasın yukardan görünüşü









muğla bayırdan bülşent ve ersin mezciler


mezci bülent ve ben kardeşime heyşey için teşekkürler.





gökhova rampalarından marmaris yolunun görünüşü






akyaka koyu











marmarisin yukardan görünüşü




[/QUOTE]
turkchopper ve alev yatçılıktan fehmi abi çıkışa kadar yolcu etti sağolsun destekleri için sağolsun,işlerinde başarılar .


turkchopper başkanı aliriza kardeşede marmaristeki yardımları için teşekkür ederim





köyceğizden şahin birinci kardeşim,motoru değiştirmiş chopperci idi recaci olmuş fazer almış güle güle kullansın,köyceğizdeki katkkıları için sağolsun.









[/QUOTE][/QUOTE]
 

Ynt: 150 ZAT ile Yeni Turlar

Ümmet abi,şu kayış sorununu kendin hallet artık,yolda kalmaya bir son ver diyorum. ;D
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Mesajlar
1,528,303
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst