16 -17 Nisan Sapanca Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,089
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması

1. orsaalabanda Yağmur-Füsun-Cem BABADAĞ VW T4 Kampervan (mümkün olursa Cuma gecesinden..)
2. İnsel İnsel ve ailesi VW T3 Kamper ( Cumadan oradayiz)
3. güngör Levent GÜNGÖR VW T4 Syncro Camper
4. mayıstosböce bülent-derya VW T5 panelvan
5. Dagciark28 Alp Arkın Gülşah VW T3 Westfalia
6. bahcecim Metin Berkant Bahçeci VW T3 (Cuma'dan gideriz - Bir aksilik olmazsa)
7. buralpdi Levent-Murat Çubukcu Ducato Camper (cumadan çıkarız)
8. atiladi Atilla Dinçer Ducato Camper (Cuma'dan uygun, biryerde buluşup gidelim)
9. fsirin Nermin & Ferhat Şirin Kia Pregio Kamper

Etiketler

İlhan abi, benim gece yola çıkış zamanım belli olmaz. Konvoy işleri küçük çocuklu ailelere hiç uymuyor ne yazık ki.

Gidilecek yerde elektrik, su, wc durumları nedir, ben de bilmiyorum. Tek bir yerde mi yerleşip kalınacak, yoksa sucuk partisi ayrı yerde, gece konaklaması ayrı yerde mi onu da bilmiyorum?

Listede VW VW VW VWrrrrnnn!.. gibi tozu dumana katan bir durum oluşmuş yine? :D

fsirin' Alıntı:
1. orsaalabanda Yağmur-Füsun-Cem BABADAĞ VW T4 Kampervan (mümkün olursa Cuma gecesinden..)
2. İnsel İnsel ve ailesi VW T3 Kamper ( Cumadan oradayiz)
3. güngör Levent GÜNGÖR VW T4 Syncro Camper
4. mayıstosböce bülent-derya VW T5 panelvan
5. Dagciark28 Alp Arkın Gülşah VW T3 Westfalia
6. bahcecim Metin Berkant Bahçeci VW T3 (Cuma'dan gideriz - Bir aksilik olmazsa)
7. buralpdi Levent-Murat Çubukcu Ducato Camper (cumadan çıkarız)
8. atiladi Atilla Dinçer Ducato Camper (Cuma'dan uygun, biryerde buluşup gidelim)
9. fsirin Nermin & Ferhat Şirin Kia Pregio Kamper
10.varsın Aynur-Ersin Erker Vito panelvan

Ersin abiiiii, senin listeye adını yazmana gerek yoktu. Biz yerini hazırlardık. Alışık değiliz, şaşırtıyorsun bizi :smiley: :smiley:

Arkadaşlar,

Gideceğimiz yerde elektirik ve su var. Son gittiğimde WC'de vardı ama şu an durumu nasıldır bilemiyorum. Sucuk partisini ve konaklamayı aynı yerde yapacağız.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

supergezgin' Alıntı:
Arkadaşlar,

Gideceğimiz yerde elektirik ve su var. Son gittiğimde WC'de vardı ama şu an durumu nasıldır bilemiyorum. Sucuk partisini ve konaklamayı aynı yerde yapacağız.

Saygılarımla

Erdal Ötügen
Erdal Bey,

Ben yeri tam anlayamadım.

Daha önceki buluşmayı otoyoldan çıkmadan yapmıştık. Şimdiki yapılacak olan hemen bu cebin yanındaki binanın yakını mı?
[attachment=2]

16_17_Nisan.jpg

Ferhat bey,

Otoyoldaki cebe girmiyoruz. Resimde işaretlediğiniz yerin solundaki iki uzun iskelenin olduğu yer.

Saydılarımla

Erdal Ötügen

Otoyolda bölgenin yakınında ya da öncesinde çıkış görünmüyor. Sapanca'ya kadar gidip geri mi döneceğiz?

Arkadaşlar yarın krokiyi koyarım ama sapanca çıkışından kırkpınara gidilecek. kırkpınarda yönlendirme var. Otoyolun altındaki köprüden geçilerek sola devam edilecek.

saygılar.

Kartepe gezisi dönüşünde uğramıştık, iyi kötü gözümde canlandırabiliyorum ama labirent gibi oraları. Gece yarısı gideceğim, kesin kaybolurum ben.. :D

Yeri anladıkda nasıl gideceğiz...
Gidiş yolu bu mudur?
Anadolu otobanı ( mor yol)
Sapanca bağlantısından çıkp, tekrar istanbul yönüne dönüp cebe girerekmi kamp gidilecek ( sarı yol)
Yoksa kırkpınarın içine girip otobanın altından geçerekmi kamp yerine gidilecek..( Kırmızı yol )

sapanca.jpg

Atilla abi, kırmızı yol olsa gerek ama yanlış bir yere girersen vay haline.. Aralarda birbirine paralel tali yollar, alttan, üstten geçen köprüler, yanlış hatırlamıyorsam demiryolu da var.. :D

Kırkpınar köy içinden geçerek kamp yerine ulaşacaksak, kırkpınarda yolu sorarız..Daha önceden giden birisi yolu doğrularsa iyi olur aslında..Çünkü ben ve Levent(burapdi) cuma akşamından gidiyoruz...

Ben de cuma gecesinden geleceğim. Üstelik geç saatlerde.. Yolu birilerine sorma şansım olmayabilir. Yola işaret bırakırsanız sarı çizgiyi takip ederek ulaşabilirim belki.. Levent abi'nin deposu büyük nasıl olsa. ;D ;D ;D (Aman "şaka" diyeyim de yanlış anlaşılmasın. Hassas konular bunlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

SON KONULAR

Geri