KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese selam, uzun zamandır düşündüğüm bir proje var.Ancak, kafama göre araç bulamadım.Kendi motokaravanımı yapmak istiyorum.Ama acele etmeden önceliğim aracı imkanlar ölçüsünde kullanabilme ve yasal olarak ehliyet ve sigorta yeterliliği.
17+1 sanırım otobüs olarak geçiyor ve eski c sınıfı ehliyete sahibim.Bu aracı alsam kullanabilmek için ne yapmalıyım.Sonuçta otobüs kullanmayacağım, ama bu aracı hemen projeye sokmakta şu an istemiyorum.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
Merhaba,
Toplam kişi kapasitesi 17yi geçtiği anda bildiğiniz gibi otobüs oluyor ve eski E sınıfı ehliyet gerektiriyor.
Eğer proje islemini hemen yapmayacaksaniz;
16+1 araç bakabilir,
Ehliyetinizi değiştirebilirsiniz veya
Proje firmalari ile görüşüp araçta karavana geçmeden önce koltuk eskiltme minibüse çevirme imkanlarını yoklayabilirsiniz.
Merhaba,
Toplam kişi kapasitesi 17yi geçtiği anda bildiğiniz gibi otobüs oluyor ve eski E sınıfı ehliyet gerektiriyor.
Eğer proje islemini hemen yapmayacaksaniz;
16+1 araç bakabilir,
Ehliyetinizi değiştirebilirsiniz veya
Proje firmalari ile görüşüp araçta karavana geçmeden önce koltuk eskiltme minibüse çevirme imkanlarını yoklayabilirsiniz.