17.Internasyonal Polonya Sampiyonasi CACIB STETTIN

17.Internasyonal Polonya Sampiyonasi CACIB STETTIN

Degerli Arkadaslar,

Bu ayin 20-21 de polonyanin Stettin sehrinde 17 .internasyonal CACIB 2009 köpek yarismasi yapildi.Yarismaya Cek,Slovak,

polonyali,bulgar,Romen,Italyan,danimarka,portekiz ve daha cok ülkelerden yarismacilar katildi.

Ben de ilk defa bu yarismaya katildim,organize müthis koskoca stadyumu yarismaya acmislar tabi hava biraz bozukdu,

ilk önce günesliydi sonra yagmur tekrar günes bu arada rüzgar tatsiz oldu ama yine de hos oldu.TIM ve ARAS ,TIm

Intermediate Class(18-24 aylik)da 1.oldu,ARAS da Puppy Class(yavrularda) 1.oldu
AYrica bundan öncede göndermis oldugum Berlin ve Nürnberg yarismalari kilitlenmis veya baska yere tasindigi yaziyor buna ragmen ben bulamadim ve bu ne anlama geldiginide bilen arkadasimiz varsa lütfen yazsinki hep beraber bilelim.
Yarisma bölümüne böyle yarisma resimleri gönderilmeyecekse lütfen yaziniz ki bende ona göre hareket ederim.Hosca kalin.
65plhd.jpg

vrq2jb.jpg

2qxcaaa.jpg

2lj1eub.jpg

oh7k04.jpg

ok8uux.jpg

s13z90.jpg

dzibdg.jpg

5f24xg.jpg

v4ta87.jpg

16te81.jpg

312yeir.jpg

15nu9n8.jpg

263wimg.jpg

160vkp1.jpg

2nlx1z9.jpg

16lz8di.jpg

2e58qr7.jpg

23roh34.jpg

ARAS,
2ajndzr.jpg

Etiketler
Ynt: 17.Internasyonal Polonya Sampiyonasi CACIB STETTIN

Köpekleriniz gerçekten çok güzel. 41 kere maşallah.. Türkiye de köpek sahiplerinin giderek bilinçlendiğini bu tür organizasyonlara önem verdiğini görmek de ayrıca çok sevindirici. Umuyorum ki KIF sayesinde artık ülkemizde de buna benzer organizasyonlar artacak.

Yarışmalar başlığından bu bölüme taşıdım konunuzu.. O bölüm fotoğraf yarışmalarına ait duyurular için.. Sanırım Evcil dostlarımızın fotoğraf ve bilgilerini paylaştığımız bu bölüm sizin yarışma bildiriniz için de daha uygundur..

Sağlıkla yaşasınlar. Öpüyorum hepsinin ıslak burunlarından..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR