fırat koltukların hayırlı olsun yaptıgın işlemlemlerin fotolarını bizimle paylaşırsan iyi olur....Sentinel' Alıntı:Bugün Hurdacılar San.Sit. ziyaret ettik
İlginçti epey
En güzeli sığma problemimi halledecek
Tertemiz 2 adet mitsubishi L300 Şoför ve Yan koltuğu bulmuş olmamdı
gayet uygun aldık...
Hemen dezenfekte edilmesi için oto kuaföre verdim
yarına tertemiz olur inşallah..
okitay' Alıntı:fırat koltukların hayırlı olsun yaptıgın işlemlemlerin fotolarını bizimle paylaşırsan iyi olur....
okitay' Alıntı:fırat koltukların hayırlı olsun yaptıgın işlemlemlerin fotolarını bizimle paylaşırsan iyi olur....
suyabatmaz' Alıntı:Maşallah,
Güle güle kullan Fırat.
Çok güzel bir araç. Mazisini biliyor musun? Ne zaman TR'ye gelmiş? kurumdan mı çıkma? kaçıncı sahibisin?... vb.
Yeni koltuklar da hayırlı olsun.
Barış
aradaki sac levhayı kestirmek herhangi bir sakınca yaratmazmı?sanki kesilmemesi lazım diye biliyorum(belkide yanlış biliyorum)Sentinel' Alıntı:Teşekkürler ben de çok seviyorum kar altında görüntüsünü
Şu an epey rahatım eski koltuklarla dizim kontağa çarpıyordu
orjinal koltuk denedim iyiydi ama yeterli gelmedi
Hurdalıkta gezerken gördüğüm Mitsubishi L300'ün koltuklarını aldım ben de..
Bunlar olmasaydı aradaki sac levhayı kestirecektim...![]()
fırat nasıl ama fantom a binerken çok keyif alıyorsun demiSentinel' Alıntı:Çok teşekkürler
Yozgat tarafında bir Kaymakam'ın aracıymış, sonrasında Erkayaoğullarına geçmiş, Sabahattin amca'nın aracıymış,
Bir doktora satmışlar, ordan Arslan Abi'ye ondan da kardeşi Adnan Abi'ye geçmiş.
Adnan Abi'de ev alırken bana sattı. benim hatırladığım bu kadar. Saydığım herkesle (kaymakam/doktor hariç) aracı alırken tanıştık
pırlanta gibi insanlar hepsi... Halen görüşüyoruz yüzyüze bakıyoruz.
Ben bu arabaları çok seviyorum. Bunlar hakkında hiçbişey bilmeden gözüm kapalı
Ekim ayında aldım fantomu, Ferhat ufak bir bakım yaptı, tık etmeden biniyorum.
2-3 haftada bir çay içmeye muhabbete gidiyorum
geçenlerde kar nedeniyle binek aracı çıkaramayınca alırken verdiğim tüm paranın karşılığı kadar iş gördü
bu saatten sonra bozulsa da gam yememhelal olsun
tabi aracı alana kadar kafalarını patlattığım ozcour ve okitay'ın da çok hakkı var
onlara da teşekkür etmek lazım.
doğacı maceracı' Alıntı:aradaki sac levhayı kestirmek herhangi bir sakınca yaratmazmı?sanki kesilmemesi lazım diye biliyorum(belkide yanlış biliyorum)