1975 Model Land Rover Alınır mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özurlalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,698
Ynt: 1975 Model Land Rover Alınır mı ?

Ozgur fren merkezinden her teker icin ayri bir boru cikmadigi icin fren borularina ancak tekerlek girisinde kesici koyabilirsin.
Fren merkezinden 2 veya 3 cikis olur.

Etiketler

Yok Ahmet abi, taksimattan sonra her tekere ayrı ayrı giden boruları tek tek kabin içine getirip vana koyup tekrar yerlerine göndersek, ya da taksimatı buna göre uydurup 4 tekerin borularını taksimattan ayrıldıktan sonra içerden geçirip vana koyulup yapılsa..

arkadaşlar 2.5 benzin harika oldu eskiye göre çok fark var artık sağ şeriteyim

özgür arkadaşım frenlere kampana üzerinden ayar yaptırıyormusun bendede zamanlafren iki pompada doymya başlıyor ama o ayarı yapınca hemen normale dönüyor 1.5 - 2 ayda bir

vosdost' Alıntı:
Olur fakat is cok uzar.

Hidrolik kesiciler vs 700 lirayı bulmaz ve işlevsel olur gibi gözüküyor Ahmet abi ama dediğin gibi boruların tesisatı çok karışacak ve bir tanesine bir şey olduğunda tüm frenler gidiyor merkezden tek çıkış olduğu için...

Akzen' Alıntı:
arkadaşlar 2.5 benzin harika oldu eskiye göre çok fark var artık sağ şeriteyim

Hayırlı olsun abi, detayları bekliyorum sizden..

Akzen' Alıntı:
özgür arkadaşım frenlere kampana üzerinden ayar yaptırıyormusun bendede zamanlafren iki pompada doymya başlıyor ama o ayarı yapınca hemen normale dönüyor 1.5 - 2 ayda bir

Geçen fren ayarı yaptırdım abi, havasını da aldırdım, tek pompaya düştü, inşallah uzun ömürlü olur :smiley:

o dediğiniz valflerden ucuzda olsa bulunur ama esas problem hava yapma problemi zaten zor alıyoruz havasını. valf bu işi bozar özgür vazgeçsekmi denesekmi acaba bilgileriniz için teşekkürler.

valfi kapanan tekerde frenin hava yapacağını zannetmiyorum. kapalı sistem çalısacağı için hava almaz.

bu dediğiniz açık valfler ne için kullanılıyor başka bir makinanın parçası ise bilmek isterim.

iş makinalarında kulanılıyor. yüksek basınca dayanıklı valfler. en önemli noktası normalde açık olması

bende iş makinası operatörüyüm jumbo kullanıyorum delici makina yer altında çalışıyorum. bahsettiğimiz valfler var ancak çok pahalı. hidrolik sistemlerden alaylı bir eğitimim var önceki okuduğum üniversitede seçmeli dersim hidrolik pönomatik di açıki selenoid valfler sık kullanılmaz kapalı deseniz çok ucuza bulunur ancak hiç işimiz olmaz bi araştırayım inşallah buluruz ucuz yollu birşey.

yardımınız için teşekkürler varsa başka bilgiler hepsine talibim bende iyice araştırayım birşeyler bulursam paylaşırım.

Ben tesekkur ederim. Bildiklerimizi paylasmak icin burdayiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR