Büyük ihtimalle bakım yapılıcak ama yinede emin değilim tam olarak. şuan sanayideyim egzoz muayenesini yaptırdım rot ayarı vede bir iki kaynak işi vardı onları hallettim şimdide fren testine gidicez
İşte ben sırf bu sebepten seriesim ultra bakımlı olmasına rağmen tanıdık gezici TÜVe gidip fren testine 42 defa falan soktuktan sonra yüzdesi az çıkınca çat diye geçmiştim... Kampana sıfır bileolsa bir fren bir frene benzemiyor oranlar hep farklı çıkıyor...
Bu arada direkaiyonun kapağını bi açıyım dedim içinde kazınmış şekilde musa yavuz 62/2 çıktı demek oluyor ki yaklaşık 1982 yılında bu araç askeriyedeymiş
Bu günde makasçıya bıraktım anca yarın çıkarmış.... Aynen erdal bey gerçekten zevkli artık makasçıdan sonra series ile kendim ilgilenicem. Teşekkürler sezgin abi
Bu nakasçıya gittim ama bi baktı bir sıkıntı yokmuş sadece yağladı arabayıda 15 gün sonra kuşadasına götürücem o güne kadar arkadaşın garajda kalıcak pek birşey yapamıcam bu 15 gün ama sonra yaptıklarımın fotoğrafını atarım herkese bol çamurlu yollar dilerim
Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba uzun zamandır birşey paylaşamadım arabanın esneme ile alakalı sıkıntısı çok var bu gün öyle bi dağa çıkalım dedik midemiz bulandı nerdeyse takur tükür torosla çıksak daha rahat giderdik şimdi sorum şu makaslara yeni baktırdım amortisörleri değiştiricem fiyat ve marka alabilirmiyim bide başka bi nedeni olabilirmi
Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba uzun zamandır birşey paylaşamadım arabanın esneme ile alakalı sıkıntısı çok var bu gün öyle bi dağa çıkalım dedik midemiz bulandı nerdeyse takur tükür torosla çıksak daha rahat giderdik şimdi sorum şu makaslara yeni baktırdım amortisörleri değiştiricem fiyat ve marka alabilirmiyim bide başka bi nedeni olabilirmi
Benim makaslar 12 katmıydı neydi, önden 2 arkadan 3 yaprak çıkartıp komple dağıttırıp temizletmiştim, amortisörler de değişmişti, güzel olmuştu ancak takır tukut dediğiniz sert sürüş yüzde 5 falan iyileşmişti. 4 makaslı kısa şase olan aracın tarzı bu malesef bu değişmez.