umutcelikel

Profil mesajları Son Aktivite Gönderiler Hakkında

  • Merhaba, Discovery 2.5 TD5 hayalimi artık gerçekleştirmek istiyorum fakat ne yazık ki bu araçlardan sizin anladığınızın %1 kadar bile anlamadığım için sahibinden.com'daki ilanlarını birlikte inceleyip en azından seçenekleri daraltıp sonrasında da bu aracı birlikte görmeye gitmek istediğim güvenebileceğim birisini arıyorum. Ne aracı gösterecek tanıdık bir ustam var ne de çevremde bu işlerden anlayan bir tanıdık.


    Umut bey,
    Orman ihalesinden 1997 veya 1998 toyota hilux almayı planlıyorum. Sitedeki yazışmalardan bu modeller ile ilgili bilgi sahibi olduğunuzu algılıyorum.
    Araçların gerek avantaj gerek dejavantajları hakkında söyleyebeileceğiniz ilk cümleler neler olacaktır.
    Daha önce =km bir L200 4x4 kullanmıştım.
    Ağır off-road değil, daha çok arazide grup gezileri için kullanacağım.
    umutcelikel
    umutcelikel
    Selamlar. Çift kabin ve 97 98 olursa mükemmel olur bence, arkanın az zıplaması haricinde bence en ufak dezavantajı yok. Kullandığım 92 model bugüne kadar sürdüğüm en problemsiz en mükemmel araçtı. Arkanın da çözümü var yük koyuyorsunuz. Parça servis işletim vs hiç başınız ağrımaz bence.
    umut bey mrb kolay gelsin tam resmini paylaştığınız almış olduğunuz 2003 makyajlı discovery 2 td5 almayı düşünüyorum aracınız kadar temiz ve düzgün bir araç bulabileceğim bir yer varmıdır tavsiye edebileceğiniz


    Umut Bey , Merhabalar , Antalyada su an satılmakta olan arac sanırım size aitti.Mahsuru yok ise birkaç şey sormak istiyorum.
    umutcelikel
    umutcelikel
    Selamlar,

    Buyrun ne demek? BJ60'mı satılık?
    ryumanjison
    ryumanjison
    Evet Antalya Alanya BJ 60 ilanlrında kırmızı bir tane mevcut..Ankaradan İstanbula gitmiş.Sizin yapmış oldugunuz arac sanırım..Yükseltme ile ilgili detayları okudum..Sıkıntı yaşadınız mı?? Bir tanede İstanbul Tuzlada var.Oda makasları yukarı almış..Denge vs sıkıntısı yaşanıyor mu
    Merhabalar,
    Eski bir 88 Defender 110 - 2,5 kullanıcısıyız. 110'u satalı henüz 1 ay oldu ondan acelemiz yok.
    Gördüğüm kadarı ile eski bir LC BJ 60 kullanıcısısınız. Ankara'da internette gördüğümüz bir iki ilan dikkatimizi çekti. Ricam Defender & LC BJ 60'ı arasaındaki kabaca artı ve eksiler.
    İlgi ve alakanız için teşekkür ederim
    05306682802
    Selamlar
    Murat


  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,945
Kayıtlı Üye Sayımız
172,090
Kaydolan Son Üyemiz
senarif1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst