herşey çok güzel ama anladığım kadarıyla defransiyellerde sorununuz var.flanj arıyorsunuz.bunlar için ulus otomotiv alirıza abiyle temas kurmanızda yarar var.çünkü ben onda orjinal flanjlar görmüştüm.ulus otomotiv aynı zamanda netlift vinçlerinin türkiye dağıtıcısı.fikir olarak da parça olarak da size yardımı olabilir.alirıza abinin telefonu.0212 238 03 50
yaklaşık 1 senedir üşenmeden takip ediyorum ağır gitmesine rağmen güzel oluyor araç . her açışımda araca bir demir daha eklenmiş olarak görüyorum, umarım bu bir alışkanlık değildir ,değilse bu aracın biteceği yok .... ( 1 sene oldu ...) bizde mahvolduk beklemekten .. bence bu kadar demir yeter . cem yılmaz abimizin bir tabiri vardı hani türkler robot yapmışlar komple demir döküm . neyse yinede çok teşekkürler . heyecenımıza vesile olduğunuz için. umarım yazdıklarıma kızmazsınız .
Gece saat 1 de Tefenniye donebildik ve ne o gece bitmek bildi nede sabah olmak.
Sanayiye geldigimde geceleyin iceriye park ettigimiz CJ yi Usta cokta disari cikarmis gun isiginda Eserini seyrediyordu tum sanayidekilerde Heyecanli bekleyisin sonucunda merakli bakislarla orda olmasina ragmen hic 1ide resimlenmek istemedi.
CJ nin rengi her nekadar fotograflarda kirmizi gibi gorulsede asli turuncudur ( inferno orange), guneste sarimsi turuncu, az golgede ates kirmizi, koyu golgede curuk visne ve karanlikta kahverengi tonlarinda degisken ozel 1 boyadir, gunesli havada renk İnsanin gozunu aliyor.
Son resimde motor kaputu ve arka bolume bakarsaniz renk degisimini gorebilirsiniz.