KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gerçekten süper olmuş, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. bol çamurlu geziler diycem ama insan bunu araziye sokmaya kıyamaz. tente harika. best-top a okadar para vermeye değmez eğer ülkemizde böyle yapıyorlarsa diycem ama bunun fiyatını bilmiyorum, kaça maloldu acaba?
gerçekten süper olmuş, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. bol çamurlu geziler diycem ama insan bunu araziye sokmaya kıyamaz. tente harika. best-top a okadar para vermeye değmez eğer ülkemizde böyle yapıyorlarsa diycem ama bunun fiyatını bilmiyorum, kaça maloldu acaba?
ilk izlenimim gayet olumlu, ancak bazı sorunlarda var. izmirdeki ustam 35 likler sığsın diye tadilat yaparken çamurluğu genişletmişti, ön koltukları biraz öne almıştı, çine deki ustamda koltuklara yeni iskelet yapıp sünger, vs koltukları biraz yükseltmiş. daha önce hiç sıkıntı yokken şimdi araca inip binerken direksiyon simidine takılıyorum, zor oluyor. en kısa zamanda bi çare bulacağız.
Çağla hocam emeğinize sağlık gerçektende muhteşem işçilik..Yalnız sölemeden geçemeyeceğim aracın göz zevkime hitap etmeyen beğenmediğim tek yer arka dodikleri.. Keyifle binin çağla hocam
Çağla hocam emeğinize sağlık gerçektende muhteşem işçilik..Yalnız sölemeden geçemeyeceğim aracın göz zevkime hitap etmeyen beğenmediğim tek yer arka dodikleri.. Keyifle binin çağla hocam
iyi dilekllerin için teşekkür ederim, aklın yolu birdir, dodikler benim de hiç hoşuma gitmedi, ama daha önce dediğim gibi ustamın bende o kadar kredisi var. ankara da dingilleri cj 8 dingilleri ile değiştireceğiz, böylece iz genişliği yaklaşık 14 - 15 cm daha artacak, arkasından dodikleri değiştireceğiz, böylece bu problemden kurtulmuş olacağız. ayrıca şapkalı aksa ve tekerlek flanşına gerek kalmayacak, son olarak jantlarına yenileriyle değiştirdik mi bu iş tamamdır
sıra lpg montajına gelince forumdaki arkadaşlardan yardım isteyeceğim zaten. sizin bu konudaki önerilerinizi daha önce başka başlıklarda okumuştum, ve dikkatimi çekmişti. motoru güzelce bi açalım, bakıcaz.