Abilerim daha bir hafta önce 98 model ZJ'imi satıp araç arayışına koyuldum. Şu ana kadar zaten kaç zamandır aklımda olan Silverado ağır basmakta. Custom Deluxe 5.7 v8 modelleri ile ilgili paylaşacağınız bilgiler benim için altın değerinde olacaktır. Her ne kadar içinde bulunmuş ve biraz sürmüş olsam da yine de araçla ilgili pek bilgi sahibi olamadım. Gördüğüm kadarıyla hoyrat, biraz deli ve her an ne yapacağı belli olmaz biri olmak gerekiyor bu araçlar için
. Aracı sevme konusunu geçtim, sevdik, ama yeteri kadar deli olmadan önce mantığımın son demiyle sormak istiyorum:
1.Aracın yedek parçası, bakımları ve usta durumu(Ankara) nasıldır? Aracın sahibi bana motor yağı ve şanzuman yağını genel olarak sürekli ekleyerek tam tutmamı ve şanzuman yağını hiç değiştirmemem gerektiği vs söyledi. Bilmiyorum doğru mudur?
2. Nelere dikkat etmek gerekir? Baktığım araçlarda ufak tefek paslanmalar mevcuttu, acaba 33 yıllık araçta olmamasını bekleyerek ben hayalperestlik mi ediyorum? Bir sorun teşkil eder mi?
3. Her ne kadar en az önemli nokta olsa da, yakıtı nedir lpgde bu araçların ortalama olarak? Bakıp hesap edilecek bir yol bilgisayarı yok sonuçta
4.Motor ömrü ve revize fiyatı/ şanzuman ömrü ve fiyatı nedir?
Eğer bunlara cevap alabilirsem çok mutlu olacağım ve muhtemelen aranıza katılacağım. İyi günler dilerim
.
1.Aracın yedek parçası, bakımları ve usta durumu(Ankara) nasıldır? Aracın sahibi bana motor yağı ve şanzuman yağını genel olarak sürekli ekleyerek tam tutmamı ve şanzuman yağını hiç değiştirmemem gerektiği vs söyledi. Bilmiyorum doğru mudur?
2. Nelere dikkat etmek gerekir? Baktığım araçlarda ufak tefek paslanmalar mevcuttu, acaba 33 yıllık araçta olmamasını bekleyerek ben hayalperestlik mi ediyorum? Bir sorun teşkil eder mi?
3. Her ne kadar en az önemli nokta olsa da, yakıtı nedir lpgde bu araçların ortalama olarak? Bakıp hesap edilecek bir yol bilgisayarı yok sonuçta
4.Motor ömrü ve revize fiyatı/ şanzuman ömrü ve fiyatı nedir?
Eğer bunlara cevap alabilirsem çok mutlu olacağım ve muhtemelen aranıza katılacağım. İyi günler dilerim