1980 Jeep CJ-7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,604
Ynt: 1980 Jeep CJ-7

Kolay gelsin Tuncay.Zaten cok güzeldi aracın.Daha ne kadar güzelleştirebilirsinki? Merakla gelişmeleri bekliyoruz.

Etiketler

arkadaşlar sagolun...renk degişimi yapmayacagım...rengi çok hoşuma gidiyordu..o safhaya geldigimde inşallah tonunuda tutturacagız..hard top ı orkundan aldım.. tacizlerime daha fazla dayanamadı ;D ... hard top ın tamir işleri ve boya bittikten sonra cj min içinde ki bir kaç aksesuarın siyah olarak sırıtacagını düşündügümden onlarıda ayıklayıp yeni kapı iç döşemesiyle beraber bestop ın rengine boyattım..bu arada içini zımparalarken pütür attıktan sonra yine bu rengi uygularsam..daha güzel bir iş çıkar diye düşünüyorum..diger resimlerinide ekliyorum şimdi..

güzel CJ gerçekten ama daha fazla resim bekliyoruz Tuncay Bey...

aracınızı zaten biliyorum tuncay abi.hatta bir kaç kere sürmüştüm.bizde cj mizi hüseyin memiden aldık.ondan onceki sahibide deniz yüzer diye bi abimizdi.gerckten asla hiç bir masraftan kaçmadan topladı.ben orj.cj7 diye biliyordum ama...

bitince artık bunu bi islatmak lazım tuncay karşısına geçip seyirlik olaçak sanırım hiçbişeden kaçınmadığını bildiğim için merakla bitmesini bekliyorum ben ünal

Tuncay sonra ormana sokmam deme ama
kolay gelsin... sağlam olacak!

bull' Alıntı:
boyama aşamasına çabuk gelmişsiniz son halini merakla bekliyoruz
benim elimde cj min üzerinde sürekli çalışıyoruz.bu arada hala boyamadık.akşam ilk katı vuracagız.boya olarak SİKKENS 2251 ateş kırmızı kullanacagız bence eski renginden biraz daha parlak ve güzel duracak