1980 Jeep CJ-7

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,610
Ynt: 1980 Jeep CJ-7

bu jeepe hersey yakısır ama bence ilk renginden şaşma tuncay abi.
 

Etiketler



Ynt: 1980 Jeep CJ-7

cj lerde kırmızı rengin yeri apayrı bende fırsat bulursam kırmızıya boyatıcam gerçekten yakışıyor
 



Ynt: 1980 Jeep CJ-7

evet son hazırlıklar...bu arada cj lerde ki kapı,kaput,çerçeve ve hard top ayarı kadar ugraştırıcı bir şey yok aklınızda olsun..yorumlarınız için teşekkür ederim..



 








Ynt: 1980 Jeep CJ-7

Merhaba Tuncay Bey,

Esenceli gezisi sonunda Sofular sahilinde karşılaştık. Siyah pick-up la turalarken bizim gruba rastlamıştınız.Konuşmalar sırasında aracınızdan bahsetmiştiniz. Gayet güzel ve alımlı bir araç olmuş ellerinize emeğinize sağlık.
Yazdıklarınız ve resimlerden anlaşılıyor ki güzel para harcanmış. Cj serisine her zaman sempatiyle yaklaşmışımdır, hele Golden Eagle ve Cj 7 grubunun tadından yenmez. Kıymetli ve klasik bir araç sahibisiniz. Şayet yanlış anlamazsanız bir kaç tavsiyem olacak...

1) Diff kilidini söküp atın,

2) Aracın üzerinden çamur lastiklerini sökün.

3) Arazi kabiliyetini kısıtlayın.

Ulan ne diyor bu deli diye bir durdunuz değil mi? Gerçekten ciddiyim. Dünya para harcayıp, binbir emeklerle topladığınız aracınız 5 -6 off - road gezisinden sonra yine geriye sarmaya başlayıp aynı olmasa da yine size para harcatacaktır. Mükemmel olan aracınızı arazide yormayın, onu sevin okşayın, üstünü açıp caddede binin, pikniğe gidin ama sert araziye sokmayın. Bugün 20000 dolarları zorlayacak aracınız, yorulduktan sonra satıyorum dediğiniz anda 10-15000 TL'lere zor gidecek duruma gelecektir.

Kardeşim manyakmısın? Seni sayıylamı üye yaptılar bu siteye parada benim arabada, ister kırarım ister hoplatırım - derseniz alınmam ;D Sadece eskiye olan saygı ve sevgimden bu cümleleri sarfettim.

Tekrar elinize ve emeğinize sağlık.

Sevgiler selamlar.
 

Ynt: 1980 Jeep CJ-7

Ben her zaman Hakan Bey iin dediklerine katılırım.Lakin cjler bu işler için var
Haaa sorun bana soktunmu araziye sijey i ?
Hayır sokmam kıyamam
 

Ynt: 1980 Jeep CJ-7

bu ferrari alıp , yolun sağından 60km/h gitmeye benzer... cj duymasın...onun yaratılış sebebi var....
 




Ynt: 1980 Jeep CJ-7

Selamlar,

Cj'nin işi arazi. İşini en iyi yapan araçlardan biri eyvallah... Fakat bu arabaların bir ömrü bir mukavemeti var. Neticede herşeyin bir sonu var. Bugün Defender 90 veya tek kapılı Range Rover Classic piyasada kaç tane kaldı ? 30- 40 adet. Cj bir dönem Türkiye'nin tüm illerinde kullanıldı ve ihalelerle sevenlere satıldı. Hatırlayın Bostancı'dan Taksim'e aslan gibi Plymouth, Dodge, Belair'lerle giderdik. 90lı yılların ortalarında yedek parça ve teknoloji yüzünden bu arabalar yerlerini Ford Transitlere bıraktı.
Söylemek istediğim harika olan klasik araçlarımızı çok hırpalamayalım ,nesillerini tüketmeyelim. Bu sözlerimi bir kenara not alın; 5 sene sonra teknolojik ve keyifli Vitaralarla off road yapacağız çünkü CJl'lerin, RRC'lerin, kemikli Defender'lerin nesli tükenecek

Sevgiler