yunus kardeşimizin aracını birçok kez yakından inceledim en ufak civatasına kadar orjinal ve sıfırlanmış bi araçdır stoplar hariç ki onlarda çok yakışmış bence op orjinal sayılı cj lerdendir
kazasız belasız bol çamurlu günler yunus kardeş
Biraz daha cjler hakkinda bilgi edinip yorum yaparsaniz daha iyi olur,insanlari yanlis yonlendirmessiniz,tuzla ve willyslerde orda benzin deposu girisi vardir digerlerinde daha yuksek modellerinde bildiginiz gibi arkadaadir fakat o kisim bellidir,belli olmayan araclar ise o yan saci degismistir ondan duz olur,bilginize....
yunus kardeşimizin aracını birçok kez yakından inceledim en ufak civatasına kadar orjinal ve sıfırlanmış bi araçdır stoplar hariç ki onlarda çok yakışmış bence op orjinal sayılı cj lerdendir
kazasız belasız bol çamurlu günler yunus kardeş
resimlere bakınca aracın ne kadar temiz ve orjinal olduğu hemen anlaşılıyor, tebrikler. jeep için yedek parça ve aksesuar satmanın, dolayısıyla konunun da uzmanı olmanın avantajnı iyi kullanmışsınız.
resimlere bakınca aracın ne kadar temiz ve orjinal olduğu hemen anlaşılıyor, tebrikler. jeep için yedek parça ve aksesuar satmanın, dolayısıyla konunun da uzmanı olmanın avantajnı iyi kullanmışsınız.
Makina gerçekten 10 numara üstünde ciddi bir emek hacandığı belli ve buna da değmiş kazasız belasız kullanın...ama benim bu araçta merak ettiğim bişey var bu kadar yükseltme yapılınca aracın dengesinde bir problem oluşmuyor mu?