Benim lastiğin aynısı. Fakat lastiği buldun mu. Türkiye de yok diyorlar. Eğer henüz almadıysan ve sipariş vereceksen bende 1 tane alabilirim. Stepneye.
Benim lastiğin aynısı. Fakat lastiği buldun mu. Türkiye de yok diyorlar. Eğer henüz almadıysan ve sipariş vereceksen bende 1 tane alabilirim. Stepneye.
bende 4 adet 33 10.5 15 vardı geçen sene ithalatçısı aslastikten almıştım fakat 35 takmak istediğimden 4 adet yeni aldım ,ellerinde yanlış hatırlamıyorsam 4 adet kalmıştı ben tanesini sıkı pazarlıkla 350 tl ye aldım
daha çok ovalarda ve kırlarda offroad yapıcam yok yok evin salonuna koymayacağımıza göre nerde kaldıysak ordan devam edicez,çizilmeye karşı özel bir vernik atılıcak boyanın üstüne
arkadaşlar jeep kataloğunda gördüğüm warn tamponu bugün yaptık cnc programı çizmemizin ardından sacı kesmemiz ve bükümden sonra kaynatmamız yaklaşık 1 saatimizi aldı resimdede gördüğünüz üzere tamponun fiyatı 559 $ bize maliyeti ise sadece 40 ytl birde 10 ytl fırın boya tutar ettimi 50 tl ne yapalım buda bizim avantajımız olsun
arkadaşlar jeep kataloğunda gördüğüm warn tamponu bugün yaptık cnc programı çizmemizin ardından sacı kesmemiz ve bükümden sonra kaynatmamız yaklaşık 1 saatimizi aldı resimdede gördüğünüz üzere tamponun fiyatı 559 $ bize maliyeti ise sadece 40 ytl birde 10 ytl fırın boya tutar ettimi 50 tl ne yapalım buda bizim avantajımız olsun
hangi malzemeden yapıldı kaç mm lik saç kullandınız bu resme göre bende yaptırabilirim yada ölçü alarak yardım edebilirmisiniz
merhaba tarık abi.aracınızı biliyorum.offroad oyunlarında cekmiştik sizi.hatta etaptan cıktıktan sonra arkadasımla izlemeye donmustum.arkadaşım sizin cj yi gostererek jeepe bak sanki aglıyo gibi demişti bende ne aglaması jeep kendini bulmuş camurlarda demiştim.cunku hep temiz halini gormuştum jeepinizin.inşallah gonlunuze gore olur.kazasız belasız gunlerde kullanmanız dilegiyle.