bugün tarık abinin cj sinin son rutuşlar için ahmet arkadaşımın dükkanında buluşduk en başta gerçekten renk araca çok yakışmış ilkdefa yakından inceleme şansım oldu
sadece uzaktan 1 karade benim kara uşakla resmini aldım benim uşak oyuncak gibi kaldı yanında . kuru bi havada resimlemek gerk gerçekten eline emegine saglık kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmanızı dilerim
cok guzel bir cj olmuş.aracınızda rollcage var sanırsam ama arkada capraz varmı onu anlamadım.bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler.kazasız belasız kullanmanız dilegiyle.
güzel bir renk, üstteki lambalara bayıldım... herkes gibi krom kullanmamışsınız.. siyah aksesuar dahada güzel durmuş (korm basamak hariç) lastikler çok yakışmış.. asfaltta ses durumu nedir? ön tampon kısamı olmuş? kusursuz güzel olmaz ... nadir cj lerden olmuş...yeni haliyle güle güle binin.
elerinize saglık güzel emek vermişiniz Jc harika görünüyor bol bol fotosunu cekin temizken yeni toparlanmış arac gibisi yoktur bana bayiden sıfır arac almaktan daha cok keyif verir