1982 land rover series 3

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 401
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 141,539
Ynt: 1982 land rover series 3

Bugün seriesimizin 4 amortisörünü değiştirdik. Asfalt sürüşü ciddi manada iyileşti. Tümsek geçişlerinde gelen sesler yok denecek kadar az. Ve seriesin karakteristik özelliği olan ama benim bir türlü sevemediğim lastiklerin içeride olması olayına çözüm olarak 50 mm faturalı spacer aldim ve montajını yaptık. Spacerler arabanın duruşunu ciddi mana da değiştirdi. Gözüme küçük gelen 7.50*16 lastiklerin küçük olmadığını anladım
fotolarımızı da ekleyelim

Bugün seriesimizin 4 amortisörünü değiştirdik. Asfalt sürüşü ciddi manada iyileşti. Tümsek geçişlerinde gelen sesler yok denecek kadar az. Ve seriesin karakteristik özelliği olan ama benim bir türlü sevemediğim lastiklerin içeride olması olayına çözüm olarak 50 mm faturalı spacer aldim ve montajını yaptık. Spacerler arabanın duruşunu ciddi mana da değiştirdi. Gözüme küçük gelen 7.50*16 lastiklerin küçük olmadığını anladım
fotolarımızı da ekleyelim

Ynt: 1982 Land Rover Series 3

genişleyince viraj kabiliyetide iyileşir. Dönme çapı büyümüştür.

YavuzÇ.' Alıntı:
genişleyince viraj kabiliyetide iyileşir. Dönme çapı büyümüştür.
Lastikler içten sürttüğü için turu kısmıştırmıştım. Rot amortisörü değiştireceğim o zaman turu da açtırırım yavuz abi. Biraz denedim arabayı virajda ciddi fark var.

serdar senin araç süper oldu bir ara bir series partisi yapalım diyorum ahmetin ki de toplanınca bütün seriesler toplandık diyelim

hayırlı olsun güle güle kullanın konforlu geziler

Emek ve sabrınız için sizi tebrik ederim. Boyası da elden geçtikten sonra daha da güzel olacağına eminim.
İyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim. Sabır ve emek istemeyen defender ve series yoktur bence . Bu işin keyfide burası yap et sonra geç karşısına seyret :-D

Bugun gittiğim yarıştan bir kare
Bakalım fotoğraftaki 2 seriesi bulabilecek misiniz

Solda en ilerden 3.