KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İkitelli org san de makascı buldum. Usta gerçrkten iyi. Benimkine baktı iyi durumda gerek yok birşey yapmaya dedi. Çakal olsaydı para almak için uğraşırdı.
İkitelli org san de makascı buldum. Usta gerçrkten iyi. Benimkine baktı iyi durumda gerek yok birşey yapmaya dedi. Çakal olsaydı para almak için uğraşırdı.
Az biraz olur ama normal insan evladı arabası gibi bir ısı yalıtımı bekleme hiçbir zaman. Kışın soğuk yazın sıcak üfürecek. Egzoz olduğuna eminsen egzoz/kasa arasına ısı yansıtan plakalardan takabilirsin belki.
Az biraz olur ama normal insan evladı arabası gibi bir ısı yalıtımı bekleme hiçbir zaman. Kışın soğuk yazın sıcak üfürecek. Egzoz olduğuna eminsen egzoz/kasa arasına ısı yansıtan plakalardan takabilirsin belki.
Beklentilerini olabildiğince minimumda tutacaksın, hayat görüşünü bu yönde iyileştiriyor bu araba insanın. Minimum sürat, minimum sessizlik, minimum yağ damlatma, minimum konfor, minimum masraf gibi)))))
Torpidonun altt kısmı nasıl sokuluyor dün bütün vidalari soktum ama yerinden hiç oynamadı bence fazla kurcalamaya cesaret edemedim elimde kalmasin diye direksiyonla gösterge tablası arasında 1.5 cm bi boşluk var onu da halletmek lazım gözüme takılıyor hep
Torpidonun kaplamasiyla sorunum yokta arkasına bituself yapacaktım bide gösterge tablasiyla alt kısım arasında boşluk var alt kısmı yukarı kaydırmak lazım
acele etme gel bir ara benimkine bak sonra bazı şeylere karar ver. Benim aracın birçok şeyi hiç ellenmemiş orjinal halinde...
en azında düzeltirken de orjinaline sağdık kalarak düzeltmekte fayda var...