KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
az kaldı benim şarjım bittide onu doldurmaya calısıyorum...aracı 5.500 almıştım masraflar 8 i gecti
dualarınız benim için kafi arkadaşlar...çevremden nekadar olumsuz tepki alırsam alayım sizler sağolun
az kaldı benim şarjım bittide onu doldurmaya calısıyorum...aracı 5.500 almıştım masraflar 8 i gecti
dualarınız benim için kafi arkadaşlar...çevremden nekadar olumsuz tepki alırsam alayım sizler sağolun
Sizi tanımıyor olsamda;ilk başındn beri ilgi ile çalışmalarınızı takip ediyorum..
Güzel iş çıkarttınız.
Kutlarım;güzel günlerde kullanmanız dileğimle..
Hiç sesim çıkmasada baştan sona kadar adım adım takip ettim.Ne yalan söyliim her karede müthiş zevk aldım.ALLAH tamamına erdirsin.Herkese kazasız belasız günler dilerim.
öncelikle Muhacir arkadaşı tebrik ederim uğraştı didindi bitirdi, Ersel kardeş dizel bir dodge almak üzereyim üzerinde orjinal perkins var araç 84 model...motor hacmi nedir?kaç beygir ve tork ne kadardır? bir bilgin varmı? teşekkürler.
ÇOK ÜZÜLEREK BİR DURUMU SÖYLEMEK İSTİYORUM......
29 EKİM 2010 DA ALDIĞIM VE ALDIĞIM GÜNDEN BU YANA GEZENBİLİR VASITASI İLE SİZLERLE PAYLAŞTIĞIM RESTORASYON ÇALIŞMASINDAN SONRA NİHAYET ARAÇ BİTME SAFHASINA GELDİ ANCAK YAKLAŞIK BİR AYDIR YAŞADIĞIM CİDDİ MADDİ SIKINTILARDAN ÖTÜRÜ ARACIMI SATMAYA KARAR VERDİM.UMARIM BÖYLE BİR DURUMA HİÇ GEREK KALMAZ AMA ŞUAN İÇİN ELİMDEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR.ARAÇ HAKKINDA ATIP TUTMAMA GEREK YOK ZATEN ALDIĞIM ANDAN İTİBAREN HER AŞAMASI BU SAYFALARDA MEVCUT.GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ HAZIR BİR ARAC ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİR.SAYGILARIMLA.........
SERHAT EDGÜ
0554 325 48 19
Muhacir arkadaş, aracı satmadan halletmeye bak sen işi.Araç satarak halletmek hem zaman alır, hemde satarsın biraz rahatlayınca başlar yine biri içerden dürtmeye, yine başlarsın.
Allah kimseye sıkıntı vermesin, verdiysede kuvvet versin inşallah.
Macır,
Üzülme kardeşim,
Allah yardım eder, inşallah sıkıntılarını aracını satmadan halledersin.
Satmak zorunda da kalırsan canın sağolsun,
elin rahatlayınca yeniden alır, baştan toplarsın.
selamlar