1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,566
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Çok uğraşmışsınız ama güzel olmuş ellerinize sağlık.Çift kabin kapalı kasa silivri maksinin oradaki sanayide atıl durumda duruyordu.Bende alıp toplamayı düşünmüştüm ama sanayi yorar diye vazgeçmiştim.

Etiketler

Muhacir kardeş ellerine sağlık harika olmuş Jaws gibi :smiley: Bundan ne güzel karavan olur kabinin üstü duble yatak :smiley:

dolaposman' Alıntı:
Çok uğraşmışsınız ama güzel olmuş ellerinize sağlık.Çift kabin kapalı kasa silivri maksinin oradaki sanayide atıl durumda duruyordu.Bende alıp toplamayı düşünmüştüm ama sanayi yorar diye vazgeçmiştim.
fiyatından bilginiz varmı ?

Bilgim yok ama oda 4 çekerdi ve diri bir araçtı.Hafta sonu çorluya gidecem uğramaya çalışırım.

araç artık orada değil bende silivride görmüştüm yedek parça yaparım diye almaya niyetlemişdim ama 1 ay önce baktım çekmişler ;D ;D yoksa alacakdım yani . bu arada macır sonlarda gelmişsin hayırlısı olsun çamurlu fotoları bekliyorum

Selamlar
Ben silivride yaşıyorum. Bahsettiğiniz araç sahibi tarafından toplanmaktan vazgecilerek sökülüp hurdaya ayrıldı.

dostum bende çerkezköyde yaşıyorum . araçın kalan bişileri varsa bir haberleşsek ona göre gelebilirim oraya saygılar

Bu gece Ankara İvediğe gidiyorum. Ön defransiyel almaya. Malum benim önler 100 arkalar 250 dodge dingili haliyle önler bağlı değil. Artık bahar geliyor araziyi faaliyete geçirmem lazım. Duruma göre orjinal dodge power direksiyon takımıda almak istiyorum. Tabi bütçe neyi gösterir yarın nasipse belli olacak. Benim araç 150 lik orj. dizel birde power taktımmı tutmayın beni. Saygılarımla...

Sn Ersel
Bu gün yeniden sanayii ye uğradım, biraz araştırdım. Araç oto kurtarıcının kardeşininmiş ve dağtılarak hurdaya satılmış. Sanayide çivatası dahil yok.
Selamlar.

SENİN DOÇA DEFRANSİYEL ATSAN NE OLCAK GİTMEZ bENİM DOÇ GİBİ

Korsan012.jpg

Macırrr,
nerdesin kardeşim? 1 haftadır sesin çıkmıyor?
merakla yeni resimleri bekliyoz,
özledik muhabbetini ya,

abi neredeyim ......................burdayım ama sesim soluğum cıkmıyor harbiden.gercekten patladık para pul kamlamadı işlerimdede biraz sıkıntı var gaz kesmek zorunda kaldım...........hayırlısıyla şu birkaç hafta gecsin bakalım insallah yoluna girer.son resimlerde gördüğünüz gibi duruyor arac.sadece birkaçgünde bir marş basıyorum

önce sağlık sonra ahlak sonra tuz ve sonra macera kardeş Allah işin kolay etsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR