1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muhacir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 557
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,501
Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

nasipse 2 güne koyuyoruz koltukları yarın kapı içleri biter ...harbiden sonuna geldik galiba ama daha üstüne bagaj yapıcaz hep beraber;)

Etiketler

Çok şık oluyor kardeşim, sonuna geldin nihayet ;)
ama bir yandan da üzülüyorum her sabah heyecanla yeni resim varmı diye açıyordum,
sanırım heyecanlı bişeyler bulmam gerekecek yakında :(

kabasakal73' Alıntı:
Çok şık oluyor kardeşim, sonuna geldin nihayet ;)
ama bir yandan da üzülüyorum her sabah heyecanla yeni resim varmı diye açıyordum,
sanırım heyecanlı bişeyler bulmam gerekecek yakında :(
abi naaptın benim işler daha 2 ay sürer sıkma canını ufak tefek işler var daha....bagaj yapıcaz ufak tefek aksesuar.mali durumları düzeltirsem 2 vinç ve tampon işlerimiz var devam yani ...o arada sende baslarsın tadilata seninkini takipederiz ;)

TEKER.TİC' Alıntı:
slm
Kardeş o vites koluna kaplama veya bi boya süreydiniz çok irite duruyo
farkındayım :smiley: arac bi bitsinde belki sedef kaplatıcam zaten koluda ısıtıp kıvırmam gerekiyor o işlemden sonra en kötü siyaha boyuycam

abi nerelerdesin yaaaaa harbiden merak etmeye baslamıstım 10 gündür sescıkmadı.....abi evet arac ta bitti bende bittim sayılır.ufak tefek işlere bire para kalmadı valla..veresiye yazdırıyorum parcaları :smiley: artık maaşı alınca öderim....cumartesiye baya bitmiş olacak abi takibe devam

çok güzel oluyor ilk sayfadan itibaren takip ediyorum Allah cebinize kuvvet sizede sabır diliyorum ;)

bronco41' Alıntı:
çok güzel oluyor ilk sayfadan itibaren takip ediyorum Allah cebinize kuvvet sizede sabır diliyorum ;)
adaşım çok sağol bende serhat :smiley: valla aracı 5 e aldık şimdilik 8 gömdük hala işin içinde jant vinç ve tampon yok :D :D güleyimmi ağlayayımmı bilemedim ;D

4x4 dodge

Korsan001.gif

Korsan001.gif

valla macır ne diyecem bilemiyorum bende muayne istasyonuna giderken araç bir arıza çıkardı sorma şimdi doçla aramda husumet var ;D ;D ;D ben ona ne kıyaklar yaptım o bana ne kelek yaptı bir bilsen yolda sağ arka fren merkezini kırdı ?? 3 defa merkez aldık :'( :'( sonra arka kampana atıkdediler 1 olmaz 2 al :'( :'( sonra bir sağ arka tabla al sonra 1 tk arka balata derken 1 tk ön balata dün ön kampanaları tornacıya verelim dedik onlarda aşırı atık çıktı 2 ön kampana daha aldık :'( :'( şimdi doça çok kötü bakıyorum her an satabilirim kesebilirim parça parça satabilirim :mad: :mad: :mad: :mad: çok kızgınım benim doça yani . ama seninki süper oluyo hızla devama macır son düzlükdesin yani yürü be koçum kim tutar seni ( son gazlar artık haberin olsun ) ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,793
Kaydolan Son Üyemiz
ugursarisoy

SON KONULAR

Geri