1983 model PAJERO yu satıyoruz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sdurdu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,151

sdurdu

Ana Kamp
Mesajlar
44
Tepkime Puanı
0
ben aslında lr defender hastasıyım. bu arac benim işverenimin.yaklaşık 8/9 yıldır kendilerinde yıllık 5000km yapmamıştır.av sezonu açılacak musait olunacak haftada bir av gidilecek bu arac bu kadar kulanıldı yani.Düzce ford bayisinde araç. araçta ses gelse hemen tercübeli ustalar tarafından mudahale edilmiş emsallerinin içinde parmak ucu ile gösterilecek bir arac olduğunu siz değerleri GEZENBİLİR dostlarıma abilerime soylemek isterim.
bu arada arac 2.5 dizel motorlu.yedek parçaları yerli malı gibi hem orjınalını hem yan sanayısını biz burada hemen temin edebiliyoruz.

DSC011831


DSC011841


DSC011851


DSC011851


DSC011861
 

Etiketler


Ynt: 1983 model PAJERO yu satıyoruz


sahibinden.com vermiştik 17950 yazmıştım
17000 e kadar verilecek gibi sanki
 




Ynt: 1983 model PAJERO yu satıyoruz

modeline göre biraz fazla gibi ama temizliğinden kurtarır gibi ama düz bi fiyata biter güzel arac gercekten zaten ben hep derim ne varsa eskilerde var bunu alıp ilfer otoda bakıma alacaksın olcak sana 2003 mdl ;D
neyse hayırlısı olsun
 


Ynt: 1983 model PAJERO yu satıyoruz

unalacun' Alıntı:
İyi akşamlar arac duruyormu nerede görebiliriz
Unal
araç duruyor üstelik motor yapıldı 2 yıl motor garantili oldu siz bana
sdurdu@ford.com.tr adresinden mail atabilirsiniz daha ivedi dönmüş olurum
yada 380 537 53 15den 135 yaparakta ulaşabilirsiniz,
saygılarımla
 

Ynt: 1983 model PAJERO yu satıyoruz

Donanım hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Hayırlı satışlar dilerim.
 




Ynt: 1983 model PAJERO yu satıyoruz

güzelmiş allah satı pazarı versin
bundan 4 yıl önce bende vardı aynı şekilde dizel motor atılmış hyundai h100 motoru çok keyifli bir araçtı heleki süspansiyonlu koltuğu
 


Ynt: 1983 model PAJERO yu satıyoruz

gezenbilir üyelerine kesin 17000tl diye konuştuk işveren ile bunun altına inemiyoruz arac su an doya doya binilecek duruma geldi motor turbo yağ pompası tamamen yenilendi 2 yıl garanti veridi iç döşemesi koltuklar deri hidrolik direksiyon torpitoda veya döşemelerinde herhangi bir yırtık pırtık olmayan on üzerinden puanlandığında 8 lik bir arac
biz bile bazen binmeye devam edelimmi acaba diye düşünmüyor değiliz, ama başka tadlarda lazım baska 4x4 merakıda bizi körüklüyor.
 

Ynt: 1983 model PAJERO yu satıyoruz

efulim_61 yeni üye konumunda göründüğüm için sana mesaj atamıyorum
abi beni ararsan sana bizim izlediğimiz yolu anlatırım
saygılarımla
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst