KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 1984 Land Rover Series 3 İle Hakkari Den Selamlar
bu konuda burda kapandı bu gün mavi dakarı sattım 4 sene boyunca çamur kar dağ taş dinlemedi hiç yolda bırakmadı beni özenle topladım çok emeğim geçti normal bir fiyatta da sattım yol buraya kadarmış bu gün araç yola çıktı ankaraya doğru artık sıra bir defender 110 almaya geldi şimdiden çalışmalara başladım şimdilik araziden uzak kalacaz
abi bende mezara diyordum offroad ta biraz ileriye gitmeye çalıştım seriesle zor bide 110 la başlayalım yeni alacağım araç aynı seriesim rengi olacak mavi beyaz yine güzel 109 bulursam alırım ama 110 şuan gözüküyor
Erdal hayırlı olsun
Sattığın araba 2,5 banzinli , 2,5 düz dizel defenderden cok cok daha iyi ve güçlü motora sahipti. Insallah 200tdi ceta bd30 motorlu bi defender alırsın. Yoksa cok ararsin seriesi
sesezgin' Alıntı:
Erdal hayırlı olsun
Sattığın araba 2,5 banzinli , 2,5 düz dizel defenderden cok cok daha iyi ve güçlü motora sahipti. Insallah 200tdi ceta bd30 motorlu bi defender alırsın. Yoksa cok ararsin seriesi