1984 Series 3 88'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fesen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,644

Fesen

Ana Kamp
Yer
Ankara
Merhabalar, uzun suredir arastirdigim araci artik alma vakti gelmisti. Ankarada oturdugum icin genelde buralarda arac bakiniyordum. forumda telefon numarasini aldigim Umut Bey'i hic tanimamama ragmen cekinerek aradim. ankaradan bir araci dusunuyordum. Buradan da cok tesekkur ediyorum bana cok yardimci oldu ve beni farkli bir araca yonlendirdi. uzun lafin kisasi ben de o araci gidip aldim. donuste yaklasik 240 km yol geldim ve assagi yukari 75 tl gaz harcadim.

Photo 8.09.2014 18 58 49.jpg

Photo 14.08.2014 00 15 52.jpg

Photo 20.08.2014 23 16 26.jpg

Ekli dosyalar

• Photo 7.09.2014 19 26 45.jpg
    Photo 7.09.2014 19 26 45.jpg
    285.2 KB · Görüntüleme: 293

Etiketler

Ynt: 1984 Series 3 88'

Fotograflarin bagzilari yan cikti. duzeltemedim. umarim bi moderator imdadima yetisir:smiley:. aracin motoru gayet iyi durumda. Lpg si cok guzel calisiyor. Sasmaz'da Engin usta bayagi iyi buldu aracin durumunu. sanzimanda birkac ayarlanmasi gereken seyi de engin ustayla yapacagiz en kisa surede. bu arada arkada stepne tutucu ve bagzi sac parcalarda paslanma oldugu icin oralari hep soktum. elektrostatik boya ile boyanacak oralar. aracin ilk rengi griymis. TPAO araci kirmizi yaptiktan sonra oradan araci alan kisi tekrar orjinal rengine boyamis. bence renk uyumu guzel ve farkli bir renk ancak hobi icin olan bir arac bu ve gri biraz icimi bayiyor. eger boyatirsam baska bir renk dusunuyorum.

Photo 22.08.2014 17 58 42.jpg

Hayırlı olsun
umut ağabey candır.
toparlarken peşini bırakmayın :smiley:

Aracin ici boyle tuylu bir kumasla kapliydi. hepsini soktum. suan bally izi var her yerde onlari temizlemekle ugrasiyorum. bir de gogus cok kotu durumdaydi. soktum suan ustada. yarina yeni haliyle alip takacagim. kadranin orasini da soktum ve temizleyip orjinal rengine boyadim bayagi guzel ve temiz oldu. bitmis halini en yakin zamanda ekleyecegim. asil bugun makaslari icin birakmistim, aldigim gibi tupte calismamaya basladi. ustasina goturdum biryerleri temizledi, arabanin cekisi inanilmaz artti. sanki yeni bir motorum oldu...

bugun aracin gogusunu super kaplanmis sekilde aldim. guzel de yagmur vardi, sasmazdaki parkurda gezindim biraz. cok keyifli araba...

Photo 17.09.2014 13 47 09.jpg

Photo 17.09.2014 20 06 41.jpg

:smiley: keyifli çamurlar aracınızla.güle güle binin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,585
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR