1986 Dodge Wagoner 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kursadgolf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,444

kursadgolf

Kamp I
Yer
istanbul
merhabalar

dodgemizin jant lastik değiştirme zamanının geldiğini düşündüm ve bugun sanayiye gidip yaptırmış olduğum ofsetli jantım ve yeni almış olduğum lastiğimi denedim sürten veya oturmamazlık yaptımı diye ve bi sorun ile karşılaşmadık
hafta içi kısmet olursa yeni jant ve lastiklerimi takacağım
bu arada üzerinden çıkan lastiklerim satılıktır

iyi aksamlar iyi formlar

Etiketler
Ynt: 1986 Dodge Wagoner 4x4

Kürşad kardeşim bu aracı muayene yaptırdınmı? tampon biraz fazla ilerde gibi duruyor!

selamlar. Mesut

cevatsinan' Alıntı:
kürşad bey lastiklere ne kadar istiyorsunuz.birde durumları nasıl kesik veya yama varmı,birde %kaç diş var selamlar.

lastiklerimde herhangi bir sorun yok kesikde yamada yok
suan sıfırı 246+kdv
tanesine 100tl istiyorum
16x900

kürşat kardeş senin direksiyon power mi. eğer diilse geniş lastik direksiyonda ağırlık yaptımı çekiş ve yakıtta değişiklik oldumu. bende geniş lastik düşünüyorum ama bu sorunlar çıkar diye temkinliyim. güzel olmuş kazasız belasız olsun . selamlar...

doçhasan' Alıntı:
kürşat kardeş senin direksiyon power mi. eğer diilse geniş lastik direksiyonda ağırlık yaptımı çekiş ve yakıtta değişiklik oldumu. bende geniş lastik düşünüyorum ama bu sorunlar çıkar diye temkinliyim. güzel olmuş kazasız belasız olsun . selamlar...

direksiyon yağ basınçlıdır
ağırlık ve çekiş açısından bi sorun olmadı fayzır dizel motor var üzerinde
yakıt ise kısa mesafede değişmedi anca uzun yolda belli eder kendini
allah razı olsun sağolun hasan bey

yanlış anlama kardeş dün beraberdik aracın mütişdi güzelde bir babaoğul dayanışması oldu.erol abinin arabada mütişdi....

kürşat bence ön çamurlukların arka kısmındaki aşağı uzantıyı kes at. oraya yakışmıyor o uzantı. ben kestim güzel göründü. selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri