1986 Model GD 300

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan srk1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,288

Etiketler

Ynt: 1986 Model GD 300

Hayırlı ugurlu olsun.Aramıza hosgeldin.O aracı ıyı bılıyorum.Gerçekten temız ve orjınal bır araç.Çok sevındım.Saygılar...

bugün sınırları biraz daha zorladım, bataklıktan sivri bir tümseğe çıkış bu. bataklığın derinliği kapı eşiğine kadardı...

G1%7E0.jpg

G2%7E0.jpg

G3%7E0.jpg

g4%7E0.jpg

serkan bey iyi günler,
aşkın jeepte aracınız satılık olabilirmi.orada benzer bir araç var plakasını sordum SET 40 dediler.sizmi satıyorsunuz?acaba sakallı hüseyinin topladığı araçlardan birimi eski durumunu biliyormusunuz.Çünki aşkın jeepte ondan alınıp sonra bazı parçaları başka bir araçtan toplanmış bir G varmış.
Bu aracın fiyatı bu işe ayırdığım bütçenin bir hayli üzerinde.Ama eğer araç sizinse veya daha evvel sattınızsa araç hakkında bilgi alabilirmiyim.
Yardımınız için teşekkürler.

Selamlar,

baya bişey yazmışsınız, ben kısa özet geçiyim.

araç benim aracım tanıdık bir galeride duruyor, aşkın jeep sadece fotoğrafını çekti.
sakalıı bıyığını bilemem ama aracı ts otomotivden hüseyin beyden aldım.

bu araba modeli bende hastalık gibi oldu, bi süre sonra bana yetmemeye başladı,
2002 modelini aldım hatta 29 Ekim konvoyunda da vardım, şimdi de diğerini satıorum.

düşündüğünüz rakamlar nedir bilemiorum tabi ama düşük de olsa bir pazarlık payı var.

saygılar...

motogezgin' Alıntı:
serkan bey iyi günler,
aşkın jeepte aracınız satılık olabilirmi.orada benzer bir araç var plakasını sordum SET 40 dediler.sizmi satıyorsunuz?acaba sakallı hüseyinin topladığı araçlardan birimi eski durumunu biliyormusunuz.Çünki aşkın jeepte ondan alınıp sonra bazı parçaları başka bir araçtan toplanmış bir G varmış.
Bu aracın fiyatı bu işe ayırdığım bütçenin bir hayli üzerinde.Ama eğer araç sizinse veya daha evvel sattınızsa araç hakkında bilgi alabilirmiyim.
Yardımınız için teşekkürler.

selam serkan, yeni aracin hayirli ugurlu olsun. 2002 model cok yuksek bir model....masallah, resim varmi paylasmak icin?

ayrica, sana mail attim. aldimin? senin eski G'nin jantlar ile igili...

selamlar.

serkan bey,

eğer bu konuları özelden konuşmak isterseniz bir nr verin arayabilirim.Fiyat tabi önemli ama öncelikle aracın durumu kilitleri vs daha önemli benim için.bahsi geçen galeride daha evvel kamudan çıkmış ve hüseyin tarafından toplanmış arabalar satıldı lakabıda sakallı onun için sordum
saygılar

motogezgin' Alıntı:
serkan bey,

eğer bu konuları özelden konuşmak isterseniz bir nr verin arayabilirim.Fiyat tabi önemli ama öncelikle aracın durumu kilitleri vs daha önemli benim için.bahsi geçen galeride daha evvel kamudan çıkmış ve hüseyin tarafından toplanmış arabalar satıldı lakabıda sakallı onun için sordum
saygılar

yok ozaman farklı Hüseyinlerden bahsediyoruz, ts otomotivde baya g var ama botaş araçları değil hiçbiri.

özelden cebimi yazıyorum müsait olduğunuzda konuşuruz.

hus55' Alıntı:
selam serkan, yeni aracin hayirli ugurlu olsun. 2002 model cok yuksek bir model....masallah, resim varmi paylasmak icin?

ayrica, sana mail attim. aldimin? senin eski G'nin jantlar ile igili...

selamlar.

hüseyin selamlar, cevabı da telefonumu da yazdım

ksıtlı zamanda bir foto çalışması yapmıştım ama hava çok aydınlık olduğundan istediğim kadar güzel fotoğraflar yakalayamadım.
şimdilik ekliyorum ilerleyen zamanda daha güzellerini paylaşacağım.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri