1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 277,448

Etiketler
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

hocam arka kapıları iptal edip aracı panel şeklinde dönüştürmeye izin veriliyormu biliyormusunuz?

Volk' Alıntı:
hocam arka kapıları iptal edip aracı panel şeklinde dönüştürmeye izin veriliyormu biliyormusunuz?

Bilmiyorum ama bir arkadaşım çift kabin 110 kamyonet yaptırmak istiyor. Belki o bilebilir, öğrenince size bilgi veririm.

bugün yakından defender görme imkanım oldu.bagaj çok küçük bir de bagaj kısmına koltuk koyunca iyice küçülmüşki benim arazi aracımın bagajı büyük olmalı
ondan merak ediyorum.öğrenirsem bana faydası olacak
teşekkürler

nitroces' Alıntı:
En kısa zamanda inşallah aracın üzerinde çamur deryalarının içerisinde olursun..

O zamana kadar nadirde olsa suzukim ile çamura giriyorum.

küçük canavarın fotosu altta

[attachment=1]

Ona pek kıyamıyorum işe gidip geliyorum
küçük canavarım tertemiz oldu yine ;D

[attachment=1]

Bagaj küçük mü? ??? :
Bende Defender 110 vardı, bagajdaki koltuklar söküktü, ki varken de çok yer kaplamazlar katlandığından, yemin ediyorum evin yarısı, kamp malzemeleri vs orada duruyordu. Şu an Hilux'a sadece tamir takımlarını vs koymama rağmen tüm kamp ekipmanlarımı evde saklıyorum malesef Defenderı verdiğimden beri...

benim 88" likte arkada LPG olduğundan tüm eşyalarım bagajdayken bir kişi anca binebiliyor arkaya

Volkan senin yanlışin var inan avatarındaki mog un kasasından büyük bağaji var + ortadaki koltuklar katlanır bundan büyüğü kamyenet olur

yunus bager' Alıntı:
Volkan senin yanlışin var inan avatarındaki mog un kasasından büyük bağaji var + ortadaki koltuklar katlanır bundan büyüğü kamyenet olur
Yunus, inan kamyonetin arkası daha küçük...Birebir biliyorum)))Anka fiber camlı kasa kamyonet arkası belki Defendera yakındır. Diyorum ya Hiluxa geçtiğimden beri tek sıkıntım iç hacim..

umutcelikel' Alıntı:
Yunus, inan kamyonetin arkası daha küçük...Birebir biliyorum)))Anka fiber camlı kasa kamyonet arkası belki Defendera yakındır. Diyorum ya Hiluxa geçtiğimden beri tek sıkıntım iç hacim..
Umut hiber kasa neden düşünmüyorsun hem çok yakışir işinide görür

Abilerim.Bugün Kara Kuvvetleri'nin defenderlarını yakından inceledim gerçekten fotolarda gödüğümden küçük gibi geldi.ama en kısa zamanda fotoğraflayıp atacağım.belki onda başka ekipmanlar da olduğundan bana küçük gibi gelmiş olabilir.ama ben de bir defender alacağım.
umut hocam defender gibi bir araçtan nasıl vazgeçip hilux'a geçtiniz
zira bende iyice tutku haline gelmeye başladı bu defender

Volk' Alıntı:
umut hocam defender gibi bir araçtan nasıl vazgeçip hilux'a geçtiniz
Bazı olaylardan sonra zor olmadı ;D ;D
Defender'a binilecek ise bu konudaki gibi toplanıp binilmeli...Yoksa benimki gibi olur. Kamudan çıkan araçların her bir vidasına kadar ekonomik ömrü tamamlanmış olduğuna inanıyorum.

hocam bir de defender hakkında babamla konuşuyoruz.
babam ne yapacaksın defender'ı kamyon gibi konforsuz filan diyor.ben bu aracı her işim için kullanacağım.off-road şehir içi-şehirlerarası ulaşım vs.
bir de motor çok ses çıkarıyormu ? şehirlerarası ne kadar hıza çıkabiliyor?