Benzer fotoğraflar fakat fotoğraf makinesiyle çektiğim için daha iyi detay gösteriyor.
Tatile çıkıyorum döndüğümde yeni fotolar koyacağım mümkünse bitmiş halini
Herkese iyi tatiller (çalışanlara iyi çalışmalar)
öyle heyecanla takip ettim ki konuyu. aracın bitmiş halini görebilmek için yazılanları bile okumadım. direk son sayfaya gitmeye de gönlüm razı gelmedi.
sırf resimlerin devamını görebilmek için "sizin mesajlarınıza 1 yeni mesaj yazıldı" uyarısını görüp, konunun geri kalanını kaçırmamak için yazıyorum bu mesajı.
Arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim. Çok yavaş gidiyoruz biliyorum ama birkaç şey yapıldı en azından onların fotoğraflarını koymak istedim. (Döşemeciden gelecek kapı içleri ve tavanı bekleyemeyeceğim)
Paçalıklar takıldı, koltukların kılıfları değişti, kenarlarına turuncu dikişlerle aracın rengine uydurmaya çalıştık. (5. küçük koltuk da sonra yapılacak), en önemli değişiklik lastiklerde oldu, Engin bey'in Good Year Wrangler MT/R'leri ile benim BF AT'leri takas ettik. Artık istepnemde oldu. İstepneyi o halde görünce dayanamadım Huma'dan yeni bir adette jant aldım. Şimdilik bu kadar.
Engin bey ile tanıştığıma çok memnun oldum. Ben MT/R'leri çok beğendim, inşallah kendiside BF'lerden memnun kalır.